Geen terugkeer oud-spelers naar PSV

Volgens Jan Reker is de kans klein dat er in de komende transferperiode een aantal voormalige PSV-spelers terugkeert bij de club. Ook een tussentijds vertrek van Ibrahim Afellay is volgens hem niet aan de orde. Dat zei Reker gisteravond in het TV-programma Studio Voetbal.

Kijk hier voor het oorspronkelijke bericht.

Het is niet gezegd dat Reker het achterste van zijn tong heeft laten zien, dus vooralsnog moeten we ook niet uitsluiten dat er alsnog een voormalig icoon terugkeert. Of André Ooijer trouwens een versterking zou zijn betwijfel ik, de Oranje-international lijkt de laatste tijd wat op zijn retour.

In hetzelfde TV-programma uitte Reker zich kritisch over het functioneren van trainer Huub Stevens, wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Geen terugkeer oud-spelers naar PSV

 1. evelyn

  ik geloof reker niet meer,dan praat ie zo dan zo.Dat hij eerst de rust terug laat komen in eindhoven en als hij fatsoenlijke aankopen had gedaan was dit niet gebeurd,tevens ook een trainer die de groep al kon.

    /   Reply  / 
 2. echt psv

  Reker !!! kan het beste zijn huid duur moeten verkopenom die oud psvers te halen, want op dit moment zien de supporters hem liever gisteren dan vandaag vertrekken, en hij mag die Huupje ook meenemen, dus als je van je baan houd iets harder je best doen om die spelers te halen.

    /   Reply  / 
 3. echt psv

  hier een lijstje voor onze jantje reker:
  verkopen:
  Koevermans, lazo, kromkamp, zonneveld, brechet mag gratis weg kost aan het eind van de seizoen toch niks! en is niks meer dan onze eric addo, Dudzack,isakson
  lijst aankopen: Marcus BERG, Gomez, Alex, Van Bommel, kezman, Goran Lovre, Bouma,

  verhuur: wuijtens, nijland even nog rijpen in groningen wel goede spelers voor de toekomst.

  DOEN! Jan

    /   Reply  / 
 4. Joost027

  Ach weet je wat het trieste is? Dat ze ze zeggen dat na 4 kampioenschappen op rij het verval wel moet komen. Je kunt niet altijd winnen. Wat een bullshit!! Lekker makkelijk. Je dient nu juist een stap extra te zetten. Als er maar inzet is? Qua spel… er ligt altijd ruimte aan de zijkant. Wij als PSV moeten gewoon met twee spitsen spelen met een of twee man erachter. Amrabat, Koevermans of Lazovic komen in aanmerking voor de spitspositie. Bakkal, Affelay en Nijland voor de twee plekken erachter als aanvallende middenvelders… Eigenlijk heb je in elke linie een leider nodig. In de spits hadden we vroeger Lucie Nilis en/of van Nistelrooij. Op het middenveld stonden Cocu (beste PSV’er ooit in mijn ogen), Soren Lerby en van Bommel. In de verdediging Andre Ooijer, Ronald Koeman of Eric Gerets. Nu hebben we een leider in mijn ogen… Dirk Marcelis. Meeuwsen van Roda JC zou een goede leider voor het middenveld zijn. Hij is communicatief, straalt leiderschap en teamspirit uit. Voorin staat helaas geen leider en ook geen wereldspits. Lazovic lekker verkopen en haal nu maar eens een goede spits… Er dienen in Europa inclusief Engeland toch genoeg spitsen te zijn die graag in zichzelf willen investeren en twee jaar bij PSV in de spits zich willen ontwikkelen en bewijzen. Het is de beste ‘stageplek’ in Europa!!!!!!!!!! EENdracht maakt macht.

    /   Reply  / 
 5. psv-fan-gomes-fan 2009

  psv wordt echt geen kampioen als IEDEREEN achter jan reker staan zoals frits schuitema dat doet ?
  en andreas isaksson is echt geen goede keeper bij psv !!!!
  en doelman GOMES wel ?
  daarom is er gedoe bij psv ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>