Gomes droomt van PSV

Eerder deze week droomde ik van de terugkeer van Gomes bij PSV. Gomes blijkt nu zelf ook heimwee te hebben naar Eindhoven. De Braziliaanse doelman heeft bij diverse mensen van de club aangegeven graag weer bij PSV aan de slag te gaan.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Gomes verliet PSV op een niet zo’n leuke manier. En nu het bij zijn nieuwe club Tottenham Hotspur niet zo wil vlotten, is het misschien wat makkelijk om op deze manier naar een nieuwe transfer te hengelen.

Maar goed: zand erover! Van mij mag hij vandaag nog terugkeren. Ik mis zijn aanwezigheid in Eindhoven, en Andreas Isaksson kan me maar matig bekoren. Of het allemaal financieel haalbaar is lijkt me sterk, maar wat mij betreft zien we Gomes na de winterstop weer onder de lat bij PSV.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gomes droomt van PSV

 1. psv-fan 2008 + 2009

  ja ?
  dat vind ik ook dat gomes terug moet komen ?
  dus gomes tekent hier voor jongen ?
  ga dan naar jan reker toe.
  en doe isaksson en roorda de deur uit ?
  dan is psv weer terug op zijn oude niveau.

    /   Reply  / 
 2. de

  ik droom over mijn moeder in de gevangenis.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>