PSV en Aissati de dupe van Vergoossen

Hij mag dan wel het kampioenschap hebben binnengesleept, maar Sef Vergoossen is er ook verantwoordelijk voor dat Neerlands grootste talent niet meer voor de landskampioen wil uitkomen. De overgevoelige Aissati is het meer dan zat om op de bankt te zitten en wil het liefst zo snel mogelijk vertrekken uit Eindhoven. De Limburgerse trainer had zorgvuldiger met de talentvolle middenvelder moeten omgaan en hem speeltijd moeten geven.

Al vanaf het moment dat Sef Vergoossen het roer overnam van Jan Wouters, was er in het team van PSV geen plaats meer voor Aissati. Het dieptepunt was zelfs een geplande verbanning uit de selectie, iets wat op verzoek van enkele belangrijke spelers nog maar net werd voorkomen. Waarom bleef Vergoossen zo stug om het supertalent geen speelminuten te geven? Er waren tal van mogelijke momenten, maar de Nederlands-Marokkaanse speler werd constant gepasseerd.

De kans dat Ismail naar de concurrentie vertrekt is groot, want een avontuur in het buitenland zit er voor hem waarschijnlijk nog niet in. Natuurlijk moet hij bij Ajax, Twente of AZ ook nog maar afwachten of hij in de basis beland, maar de concurrentie lacht zich natuurlijk een slag in de rondte nu PSV op deze knullige manier haar grootste talent dreigt kwijt te raken.

meer: Aissati


zie ook:
Tóch een Italiaanse presentatrice uit de kleren
Wie stopt PSV ?
PSV verdediging compleet
Voetballersvrouwen in komkommertijd

zie ook:
Tóch een Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verdediging compleet
Voetballersvrouwen in komkommertijd

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “PSV en Aissati de dupe van Vergoossen

 1. chrisss

  Dit is wel een versimpeling van de waarheid. Feit is dat waar Aissatti stilstaat in zijn ontwikkeling (ook tijdens de training), andere spelers laten zien dat ze groeien en zo een basisplek verdienen. Dat dat gebeurt bij succesievelijke trainers zegt genoeg. Die hadden echt niet alledrie een hekel aan hem. En eigenlijk gebeurt hetzelfde bij Jong Oranje. Door zijn overgevoeligheid loopt hij die trip ook mis. Hij zou mentaal wel wat weerbaarder mogen worden …

    /   Reply  / 
 2. Koef

  Een mondelinge overeenkomst is rechtsgeldig, dus ik ben benieuwd wie er gaat ‘winnen’. En het is volkomen logisch dat PSV vasthoudt aan de transfersom: voor niets gaat de zon op. Ajax hoeft niet te hopen op een koopje, da’s nogal naief!

    /   Reply  / 
 3. Joost

  Sef Vergoossen is maar voor één ding naar PSV gehaald, om landskampioen te worden. Kost wat kost! Dus niet om talenten te laten doorstromen of iets dergelijks. Deelname aan de Champions League had de hoogste prioriteit.

    /   Reply  / 
 4. Robin

  Wat een onzin,als Aissati z’on groot supertalent is dan had hij echt wel in de basis gestaan.Maar hij wist onder VIER trainers geen basisplaats af te dwingen en speelde drie jaar geleden zijn laatste goede wedstrijd voor PSV dus……..!

    /   Reply  / 
 5. El Salvador

  Feit is dat Aissati geen enkele trainer bij PSV echt heeft weten te overtuigen. Feit is ook dat hij nooit echt een kans heeft gekregen om in een aanvallend team te spelen. De laatste jaren heeft PSV puur resultaat voetbal gespeeld en was er voor Aissati daarom geen plaats. Als hij op een goede manier gebruikt wordt (zoals bij FC Twente het geval was) zie je hoeveel potentie Isi heeft.

  Heel jammer voor PSV, maar dat is de prijs voor jaren anti-voetbal. Dus nu niet jammeren…

    /   Reply  / 
 6. Appie Happie

  Heeft ie wel zo veel talent als er nu door sommigen wordt gesuggereerd? Beetje raar dat hij er dan nooit door gekomen is terwijl Afelay of Bakkal dat wel lukt…

  Lijkt mij dat ie meer kapsones dan talent heeft!

    /   Reply  / 
 7. PSVrules

  Aissati is gewoon niet goed genoeg. Is te aanvallend en dus als middenvelder niet compleet genoeg. Hij is niet goed genoeg voor de voorhoede, en hij niet goed genoeg voor het middenveld. Aissati zit tussen de wal en het schip

    /   Reply  / 
 8. Amsterdammer

  IDD onder trainers als vergoosen koeman en wouters heeft hij geen basisplaats kunnen afdwingen..nogmaals vergoosen koeman wouters?????? dat PSV de afgelopen 4 jaar kampioen zijn geworden kunnen ze echt alleen aan Hiddink danken en toevallig debuteerde aissati daar wel op zn 16de in de champions league en dan heb je het wel over een coach…
  is net zoals van gaal die het eerste seizoen bij AZ voortboorduurde op het succes van Co adriaanse..maar nou helemaal de weg kwijt is… aissati is en blijft een wereldspeler

    /   Reply  / 
 9. Bliss

  Potdikkie..die verdwaalde Amsterdammer slaat de spijker op z’n kop!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>