Koeman ontslagen !

Het zat er al een lange tijd aan te komen, maar nu is dan toch het doek gevallen voor Ronald Koeman. Valencia kondigde vanavond aan dat de ex-speler en -trainer van PSV naar een andere baan op zoek kan. Ook de vorige week veroverde Spaanse beker was niet voldoende om Koeman in het zadel te houden. Inmiddels staat Valencia in de Spaanse competitie nog maar twee punten boven de degradatiezone.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Koeman ontslagen !

 1. Rob Roy

  Kan hij mooi door reizen naar Dubai en eindelijk in z’n huissie op Palmeiland gaan wonen.Echt hoor Ronald, we hoeven jou hier niet weer terug te zien. Misschien is er nog wel een goed betaald baantje voor jou in Verweggiestan, je weet maar nooit.

    /   Reply  / 
 2. Rob Roy

  Dit gaat natuurlijk nergens over, al dat leedvermaak vanwege Koeman.
  Hij heeft ons kampioen gemaakt en is vertrokken nadat we weer ontevreden waren, ik geef hem geen ongelijk.
  We zijn gewoon een stel verwende jongetjes geworden, die huilen als het eens tegen zou gaan zitten.
  Bah.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>