Engelsen polsen Hiddink

Volgens Cees van Nieuwenhuizen, de zaakwaarnemer van Guus Hiddink, hebben de Engelsen navraag gedaan naar de mogelijkheid om de succestrainer als bondscoach aan te trekken. Zeker nu Hiddink nog steeds geen contract heeft getekend bij de Russische bond behoort een transfer naar Engeland nog steeds tot de mogelijkheden. Van Nieuwenhuizen laat ook weten dat hij het vreemd vindt dat de Russen niets meer laten horen. '"Ik heb al een aantal keren brieven en e-mails gestuurd, maar telkens weer wordt
er simpelweg geen respons gegeven …'.

meer: Guus Hiddink | Trainers


zie ook:
Youri Mulder: 'Hiddink coach van Engeland'
Hiddink levert huzarenstukje

HOT november 2007
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>