Youri Mulder: ‘Hiddink coach van Engeland’

In de Studio Voetbal uitzending van gisterenavond werd er ook nog even teruggeblikt op de prestatie die Guus Hiddink vorige week woensdag met zijn Russisch elftal neerzette. De Russen plaatsten zich ten kosten van de Engelsen voor het EK 2008 in Oostenrijk en Zwitserland. Dat zelfde Engeland zou nu serieus interesse hebben in de succes trainer uit de Achterhoek nadat ze direct na de deceptie van vorige week hun eigen coach Steve McLaren de laan uit hebben gestuurd.

Volgens Youri Mulder wordt Guus Hiddink na het EK 2008 de opvolger van McLaren. In de tussentijd zouden ze net zoals bij PSV met een tussenpaus kunnen werken, waarna Hiddink de scepter overneemt richting WK 2010 in Zuid-Afrika.

Nou moet je lang niet alles serieus nemen wat er in Studio Voetbal wordt gezegd, maar misschien heeft Youri Mulder wel gelijk. Zoals ik al eerder schreef heeft Guus nog steeds niet bijgetekend en loopt zijn contract met de Russische bond volgend jaar zomer af. Hiddink heeft wel gezegd dat hij de intentie heeft om tot het WK 2010 de Russen te blijven coachen, maar ook gisteren herhaalde hij nogmaals dat er nog een aantal belangrijke details ingevuld moeten worden. Die 'details' zorgen er al maanden voor dat er nog steeds geen overeenkomst is, zelfs niet na het onverwachte succes van vorige week.

Ik denk dat de sluwe vos de Russen zo lang mogelijk aan het lijntje houdt om alle opties (en dus ook Engeland) open te houden. Met de komst van Huub Stevens naar PSV lijkt een terugkeer naar Eindhoven voorlopig van de baan, maar een balletje kan af en toe raar rollen.

meer: Guus Hiddink | Trainers


zie ook:
Hiddink levert huzarenstukje
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'

HOT november 2007
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Youri Mulder: ‘Hiddink coach van Engeland’

  1. Jan

    Ik denk dat hij dat gaat gebruiken om een salaris verhoging te vragen aan Roman Abramovic.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>