Patrick Kluivert en zaakwaarnemer hopen op PSV

AMSTERDAM (ANP) - Paul Foortse heeft goede hoop dat Patrick Kluivert voor vrijdag een contract bij PSV tekent. De zaakwaarnemer van de 30-jarige spits is in afwachting van een antwoord van de clubleiding van Valencia.


Speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers.

"Met PSV is er ook nog geen overeenstemming", verklaart Foortse. "Ik ben jurist en er is in mijn ogen pas overeenstemming als de inkt van de handtekening is opgedroogd. Ik heb het gevoel dat we er met PSV wel uitkomen."

"Valencia gaat nu ook weer een beetje moeilijk doen. Ik kan niet zeggen waarover. Ik kan geen details prijsgeven. Toch heb ik goede hoop dat we er woensdag of donderdagochtend uit zijn." De markt voor internationale transfers sluit donderdagnacht om 24.00 uur.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>