Kluivert haakt af? Dan mogelijk DVD-Uruguayaan

EINDHOVEN – In zijn laatste uren als clubpreses, komt Rob Westerhof – in het AD – nog met een boute uitspraak op de proppen. Mocht Kluivert uiteindelijk afhaken, dan geeft PSV de hoop op versterking wellicht op. Wel heeft de technische staf een DVD’tje in de Philips DVD-speler bekeken; een dartelende 21-jarige spits uit Uruguay kan – vlak voor de deadline – misschien nog vastgelegd worden. Een kat in het nauw…?

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>