Zaakwaarnemer Kluivert gesignaleerd op ‘De Herdgang’

EINDHOVEN – Zojuist meldde presentatrice Barbra Barend van het RTL7-programma Voetbal Insite dat Paul Foortse – de zaakwaarnemer van Patrick Kluivert – vanmiddag gesignaleerd is op trainingscomplex ‘De Herdgang’. Aangezien dergelijke geruchten eenvoudig te controleren zijn, kan het haast niet anders of er wordt inderdaad onderhandeld over een mogelijke overgang van de huidige Valancia-aanvaller.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>