Spits Nene verruilt Alaves voor PSV

EINDHOVEN – De transfergeruchten bij PSV staken zojuist opnieuw de kop op. De 24-jarige aanvaller Anderson Luis de Carvalho (kortweg Nene genoemd) schijnt de overgang naar PSV te maken. De penningmeester van de Eindhovense club zou inmiddels 4,5 miljoen Euro overgeboekt hebben naar de rekening van het Spaanse Deportivo Alaves.


Is Nene PSV’s nieuwste Brazilaanse wonderkind?

Volgens hardnekkige geruchten, maakte Alaves vandaag bekend dat het zondagavond een akkoord bereikt heeft met PSV over een overgang van de Brazilaanse voorhoedespeler die eerder voor Mallorca speelde.

Nene – die afgelopen seizoen 9 maal trefzeker was – werd ook achtervolgd door interesse van het Franse Bordeaux (tegenstander van PSV in de eerste groepsfase van de Champions League) en Betis Sevilla (Spanje).

PSV heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>