PSV-voorzitter Westerhof ondermijnt gezag Ronald Koeman in radio-interview

EINDHOVEN – PSV-preses Rob Westerhof lijkt het gezag van zijn trainer/coach Ronald Koeman nu al te ondermijnen. Gaf Koeman tijdens de persconferentie na het duel tegen FC Twente toe in onderhandeling te zijn met Patrick Kluivert (Valencia), even later uitte Westerhof – in een vraaggesprek met de radiotak van Omroep Brabant – zijn twijfels ten aanzien van de eventuele komst van de oud-Ajacied.

Voor de microfoon van de regionale Tv- en radiozender, sprak Westerhof niet bepaald vleiende woorden over Patrick Kluivert: "De Patrick Kluivert van vandaag is niet dezelfde als die van acht jaar geleden". Volgens de clubvoorzitter bedoelde Ronald Koeman te zeggen dat het een type spits zoekt met de kwaliteiten van Kluivert acht jaar geleden.

Herhaling?

In zijn voorgaande seizoenen in Eindhovense dienst, schuwde Rob Westerhof confrontaties – met wie dan ook – ook al niet. Zo steggelde de oud Philips-topman diverse malen in het openbaar met succescoach Guus Hiddink en verliepen ook zijn contacten met het Eindhovens Dagblad (en dan met name met PSV-watcher Frans van den Nieuwenhof) alles behalve vlekkeloos.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>