Chris van der Weerden tekent bij PSV EN FC Eindhoven!

EINDHOVEN – Oud-PSV’er Chris van der Weerden (33) – voor het laatst acterend voor de Belgische Germinal Beerschot Antwerpen (GBA) – tekent deze week waarschijnlijk bij twee(!) clubs uit de Lichtstad. Bij zowel PSV alsook stadgenoot FC Eindhoven.


Chris van der Weerden aan de slag bij PSV en FC Eindhoven.

Van der Weerden – die in zes seizoenen PSV vijf doelpunten maakte in 108 duels – plaatst zijn krabbel deze week waarschijnlijk onder twee contracten. De Nijmegenaar maakt zijn eerste stap op trainersgebied bij de jeugd van PSV en hult zich – in ieder geval voor de duur van een seizoen – in de blauwwitte outfit van FC Eindhoven, de eerstedivisionist uit de Jupiler League.

In het Eindhovens Dagblad van vandaag licht Van der Weerden zijn opmerkelijke dubbelcotract toe: „Ik hoop nog wel een paar jaar te voetballen, maar ik denk er ook over om als trainer aan de slag te gaan. Ik kan bij PSV terecht als jeugdtrainer. Het lijkt me een mooie combinatie, voetballen bij Eindhoven en beginnen als jeugdtrainer bij PSV.”

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>