Ook Mika Vayrinen lijkt PSV te verlaten

EINDHOVEN – Na Andre Ooijer (Blackburn Rovers) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic), lijkt nu ook Mika Vayrinen PSV te verlaten. Waar Ooijer niet mocht en Vennegoor niet hoefde te vertrekken, lijkt de uitgang voor de Finse middenvelder wagenwijd open te staan.

Vorig seizoen fungeerde Vayrinen (2 doelpunten in 11 duels) ongewild als speelbal van Guus Hiddink maar dit seizoen leek er dan toch eindelijk een basisplaats te lonken voor de langharige middenvelder. Na de eerste twee Eredivisiewedstrijden, blijken er nu onderhandelingen plaats te vinden over een aanstaand vertrek van de sympathieke PSV’er.

Eerst verhuurd

Stan Valckx – Manager voetbalzaken bij PSV – beaamt dat de club momenteel onderhandelt met het Spaanse Celta de Vigo. PSV wil de Fin eerst verhuren waarna – in een later stadium – verkoop aan de orde kan komen. Volgens Valckx hebben beide clubs nog geen akkoord gesloten dus… wordt wellicht vervolgd!

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>