Jan Vennegoor of Hesselink ‘Jan the Man’ in Glasgow

EINDHOVEN – Wat al wekenlang onderhuids speelde, is vandaag waarheid geworden; PSV-aanvaller Jan Vennegoor of Hesselink verruilde vandaag het roodwitte tricot voor het klassieke groenwitte Cletic-tricot. De Eindhovense landskampioen ontvangt tussen de 5 en 6 miljoen Euro voor ‘Lange Jan’.

Met het vertrek van Vennegoor of Hesselink, verliest PSV haar tweede sleutelspeler binnen een week. Eerder al hing Andre Ooijer zijn roodwitte kicksen aan de wilgen op ‘De Herdgang’.

Opvolger

Ronald Koeman heeft aangegeven zich vooralsnog enkel te richten op het aantrekken van een vervanger voor Vennegoor of Hesselink. Namen die in het geruchtencircuit genoemd worden, zijn onder meer Erik Nevland van FC Groningen en oud-speler Mateja Kezman. De vacature Ooijer wordt – indien mogelijk – intern ingevuld.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>