Stevens met HSV opnieuw onderuit

Waar Huub Stevens het vorig jaar met HSV nog voor elkaar kreeg om van een degradatiepositie naar een UEFA-Cup plek te klimmen, moet de toekomstige trainer van PSV dit seizoen alle zeilen bijzetten om volgend jaar opnieuw Europees te mogen uitkomen. Gisterenavond werd het lastige uitduel tegen Werder Bremen met 0-1 verloren. Door het verlies handhaaft HSV zich nog net op de 4e stek in de Bundesliga, mede dankzij het verlies van de nummers 5 en 6.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>