Koeman thuis hard onderuit

Valencia heeft het huzarenstukje van vorige week geen vervolg kunnen geven. De ploeg van trainer Ronald Koeman won vorig weekend nog in de Spaanse hoofdstad van Real Madrid, maar ging vandaag in eigen stadion weer hard onderuit tegen Mallorca (0-3). Valencia staat in de Pimera División op een troosteloze 11e stek, zonder uitzicht op Europees voetbal. De enige strohalm waar de supporters in de sinaasappelstad zich aan vasthouden is de komende bekerfinale. Alleen de Copa del Rey verzekert Valencia volgend jaar van deelname in de UEFA Cup.

meer: Buitenlands voetbal  | Ronald Koeman


zie ook:
Positie Koeman onhoudbaar
Koeman krijgt opnieuw klop
Countdown voor Koeman
Weer puntverlies voor Koeman

Koeman krijgt pak slaag van Rijkaard
Nu al witte zakdoekjes voor Koeman

Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koeman thuis hard onderuit

  1. Mocro

    Waarom houden jullie nog steeds bezig met wat Koeman in Spanje doet? Door hem heeft Wouters wekenlang zitten aanklooien, anders waren we allang kampioen. Ik vind Valencia een mooie club. Maar zolang hij daar zit hoop ik dat ze geen prijs pakken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>