Koeman verslaat Rijkaard

Ronald Koeman heeft vanavond in de Spaanse beker gewonnen van Frank Rijkaard. De halvefinale-strijd tussen Valencia en FC Barcelona eindigde in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg. De heenwedstrijd was in een 1-1 gelijkspel geëindigd, waardoor de club van Koeman zich plaatst voor de finale van de Copa del Rey.

Voor Koeman is het nog de enige strohalm waar hij zich aan kan vasthouden. In de Spaanse competitie presteert Valencia onder zijn leiding bar slecht, waardoor de degradatiezone gevaarlijk dichtbij komt.

zie ook: Koeman op degradatiekoers

meer: Ronald Koeman | Buitenlands voetbal


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>