Sanders deelt volgende sneer uit naar Ajax.

Als ik het me goed herinner zei Sanders tijdens de speech van de nieuwjaarsreceptie vorig jaar iets in de richting van: ‘ik sprak laatst Willy, en ik zei: wat ben ik blij dat jij ons clubicoon bent’. Daarmee verwees hij naar de onrust die Cruijff veroorzaakte bij Ajax. Gisteren was de jaarlijkse receptie weer, en boeiend was het ook dit keer. Zo grapte Sanders, wederom richting A’dam: “Als we Keje Molenaar bij Ajax zien, is een advocaat bij PSV misschien toch niet zo’n goed idee.” Leuke man die Sanders, presteert ook nog eens geweldig.

En passant complimenteerde hij ook nog even Engelaar en Wijnaldum om hun instelling, waar laatstgenoemde via Twitter liet weten geraakt te zijn door die opmerking. Ook over de supporters had Sanders nog wel wat te melden: “Supporters hebben gelijk, ze krijgen alleen niet altijd meteen en op de gewenste wijze hun zin, en af en toe om goede reden. De supporters, vaak bestempeld als kritisch en afstandelijk. Kritisch, ja, dat hoort bij een topclub, maar afstandelijk, verre van! Dit seizoen is weer onomstotelijk bewezen dat spelers, een team dat respect afdwingt, dit respect ook krijgt.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “Sanders deelt volgende sneer uit naar Ajax.

 1. Heeze

  natuurlijk Heer Sanders je staat ook weer geweldig op de foto met op
  de achtergrond de hoofdsponsor van jullie boereh Campina.
  ik proef gewoon een bepaalde jalouzie en daar kunnen ze natuurlijk ook niet om heen Ajax is en blijft de nummer 1 in Nederland punt

    /   Reply  / 
  1. Jona

   De laatste 12 jaar is PSV vaker wél dan níet kampioen geworden. Wij hebben een uitstekend functionerend bestuur. Wij hebben een betere selectie, zonder spelers die uit pure arrogantie op half tempo spelen (Vertonghen, Sulejmani). Punt.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Maar dat neemt niet weg dat Ajax op alle positie’s groter is dan PSV punt.

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     PS: Tellen de andere prijzen niet meer mee? Betere gekochte selectie en de opmerking over Vertonghen en Sulejmani slaat nergens op.

       /   Reply  / 
     1. Jona

      Volgens mij zijn er geen andere prijzen. De laatste die internationaal nog wat presteerde (halve finale CL) was PSV, verder doet zo’n lullig bekertje of JC-schaal mij in ieder geval niet zoveel. Wel dat we Twente op eigen grond uitschakelen, maar verder gaan die dingen toch nergens over.
      Vertonghen speelt al het hele seizoen op halve inzet, totdat Ajax weer achterstaat, dan gaat hij opeens in de spits lopen. Sulejmani die zijn eigen publiek zat is en dan gewoon ballen laat gaan, dat is toch een schande? Zet daar een Wijnaldum, Manolev of Mertens tegenover, die gaan 90 minuten lang door. Veel betere instelling.
      Ajax is een grotere club, gefeliciteerd. Geniet in mei maar weer van je historie.

        /  
     2. Hahaha

      Nee dat PSV een paar keer kampioen is geworden met 1 punt of 1 doelsalto meer is dat niet lullig? Bij Ajax is dat meteen kampioen van de armoede :) En als PSV die lullige beker wint dan is het wel een groot feest in Eindhoven Stratem en de markt is dan bomvol. Vertonghen is af en toe laks met verdedigen maar met corners is hij binnen 10 sec voor de goal en sprint meteen terug hij werkt hard en Sulejmani was een momentopname van 5 sec. En Manolev dat is natuurlijk een schande dat hij bij PSV voetbalt kom op Jona laten we eerlijk zijn.

        /  
    2. PSV-FOR-LIFE

     Op alle punten groter.. ja neem alleen al da gezeik, gelieg, arrogantie, gedraai en het misgunnen van elkaar!!

       /   Reply  / 
     1. Hahaha

      Dat krijg je als je groter bent dan de rest dan word alles breed uitgemeten en opgeblazen in de media wees maar blij dat dat bij jouw clubje niet gebeurt want daar gebeurt het ook alleen dan stiekem achter mensen zijn rug om.

        /  
     2. Wesley

      een grotere bek hebben ze. Dat is alles!!Vergader clubje

        /  
     3. Hahaha

      En een grotere prijzenkast.

        /  
     4. Wesley

      Klopt!! 30 -40 jaar geleden waren ze beter!Heel lang geleden!

        /  
     5. Hahaha

      Wie is als laatste kampioen geworden?

        /  
 2. Heeze

  is trouwens een leuke foto boven aan de blog,

  al even geleden dat Cocu de schaal vast mocht houden toch ??

    /   Reply  / 
  1. Marc

   opt, hij speelt al een tijdje niet meer….

     /   Reply  / 
 3. Ron

  Jona, betere selectie??? Dankzij miljoenen investeren. Dat kon elke leek bedenken… Tsssss… En dan met namen komen die gewoon gekocht zijn… Vertonghen heeft een wat mindere periode maar verzaken doet hij zelden. Enoh? Soms zelfs té… Gezien welke blessures we hebben? Manolev? Hoe vaak hier verguist? Rutten.. Ik heb vaak “oprotten” gelezen! Mertens was de laatste wedstrijden niet best, op de laatste wedstrijd na.. Wijzen is makkelijk hè?
  Wat een dijenkletser die voorzitter! Man wat een boer!

    /   Reply  / 
  1. Wesley

   We hebben een veel betere selectie,wat nu pas op elkaar ingespeelt raakt dit PSV springt er bovenuit in de NL competitie! Samen met Feyenoord de toekomst!!

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Springt erboven uit ha ha ha daarom houd Rutten er juist mee op hij ziet juist geen toekomst met dit bijelkaar geraapt rotzooitje.

      /   Reply  / 
    1. Wesley

     Pfff Wat een reactie. Luister eens wat Rutten zegt!! er staat een geweldige jonge selectie waarmee PSV nog jaren mee vooruit kan, die jaarlijks om het kampioenschap speelt!!Ben alleen bang voor je dat alleen Feyenoord PSV kan volgen.

       /   Reply  / 
     1. Hahaha

      En als Rutten zegt dat PSV binnen 2 jaar de CL wint dan geloof jij dat zeker ook :) Wat een cafeklets allemaal.

        /  
     2. Wesley

      Nee, dat geloof ik niet( geen enkele NL club)

      Om het kampioenschap in Nederland!
      Leer lezen!!

        /  
     3. Hahaha

      Ik heb jou bericht gelezen het was een vraag die ik stelde beter opletten :)

        /  
 4. romario

  Ron,moet gewoon je mond houden.je hebt nergens geen verstand van.wat een misplaatste reactie.kijk eerst maar is naar jullie selectie,vertel me maar is wat daar MIS mee is.Ajax groter dan PSV…laat me niet lachen.Dankzij Twente en PSV zijn jullie kampioen geworden,niet om dat fantastisch voetbal dat jullie NIET hebben laten zien.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Ik moet mn mond houden he? Kijk ff naar die Tiny Sanders… (leuke voornaam, slaat niet op zn ego, miischien op wat anders??)
   Romario, ik moet m’n mond houden?? Says who? Jij??? Hahaha! Ja hoor, tegen iemand op een openbaar blog zeggen dat ie z’n mond moet houden??? Tuurlijk!
   Leer eerst lezen. Waar zeg ik dat Ajax groter is? Nergens! Wij zijn verder dik tevreden over onze selectie, dat konden jullie niet zeggen hè!? Zeker hebben jullie een betere selectie maar dat mag met 30 mil gemeentegeld. Wat als dat geld er niet was geweest!? Dan had rutten al lang op straat gestaan want voor de aankopen deugde er toch niets van? Verder reageer ik op Jona die het steeds niet kan laten naar Ajax te wijzen dus doe ik dat even terug. Sulejmani laat ballén gaan? Hoezo uitvergroten? Dat doet manolev elke wedstrijd. Jullie zitten spelers op te hemelen die vorig jaar bij PSV Roda ADO Feyenoord en weet ik waar rondliepen. Doe nou niet als jullie trainer alsof jullie voetbal hebben uitgevonden. Jullie juichen de aankopen toe maar branden spelers van vorig seizoen af: tot labyad toivonen engelaar en manolev toe… Vergeet jullie trainer niet. Feiten!!!
   Stel nu dat jullie dit jaar kampioen worden… Dan ligt dat dus aan Twente en Ajax. Die laten nu de punten te veel liggen? En aan az natuurlijk niet te vergeten.

     /   Reply  / 
 5. Ron

  Test

    /   Reply  / 
 6. Ron

  30 – 40 jaar geleden? Als jullie zo goed zijn hoe komt het dat je 2 seizoenen achter elkaar zo’n 9 punten voorsprong verkwanseld? En op vele punten achterstand 3e wordt!? Nou wesley, laat maar horen … Wie is regerend landskampioen!? Nou? Beeeetje arrogant….

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ja Ron het is voor veel mensen moeilijk te accepteren dat Ajax gewoon in alle opzichten groter is dan de rest.

     /   Reply  / 
 7. Ron

  Over het geheel gezien wel. Ik denk wel dat PSV momenteel de sterkste selectie heeft… Wat ze vergeten is dat bv Mertens in de winterstop met alle geweld naar Ajax wilde, maar Utrecht liet hem toen niet gaan… Later liet utreg hem voor grof geld gaan, ze konden hem niet wéér nee verkopen! Nou, ik had de psvers wel eens willen horen als ie in Ajax shirt zou lopen.. Schwalbe, aansteller, misselijk manneke… Wedden????

    /   Reply  / 
 8. Hahaha

  En weg is Jona :)

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Als er weer Ajax nieuws komt ie wel weer. :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>