Kleine crisis bij PSV?

Het is weer het eind van het seizoen, en net als in voorgaande jaren is dat traditioneel het moment waarop er weer een crisis bij PSV plaatsvindt. Althans, dat zegt de VI, maar die is doorgaans toch wel goed ingelicht. Het zou dit keer gaan om een te grote afstand tussen het veld en de directie, waarbij laatstgenoemde ook nog eens veel te veel zou verdienen. Ook Tiny Sanders zou niet goed liggen in de club.

Nou goed, de meeste mensen zullen VI wel hebben gezien en dus weten waar het om gaat. Voor ons supporters is het probleem niet echt zichtbaar, en dus moeilijk om over te oordelen. Wij zien alleen het probleem op het veld, en dat is een as met Isaksson, Marcelo en Maza, Engelaar en Berg. En dat lijkt mij toch het meest urgente probleem.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kleine crisis bij PSV?

 1. Paul

  doe nou aub nie tmee aan die ophef die verzonnen word. Dit zijn dingen die in vrijwel ieder bedrijf gebeuren. Mensen klagen wel vaker over collega’s.

  Het is meer de vraag van wie Johan Derksen die info heeft gekregen. Van een ontevreden werknemer? Of een objectief iemand?

  kom op, zolang er geen echt duidelijke verhalen zijn is dit toch onzin.

  Ook over die Ibrahim zouden mensen zich opwinden en het niet begrijpen. En toch zegt dezelfde VI dat het een groot talent zou moeten zijn.

    /   Reply  / 
 2. John

  inderdaad
  VI (en ook Studio Voetbal) nemen steeds meer de positie in van onruststokers en zijn meer bezig met clubs crisis aan te praten dan dat ze inhoudelijk over voetbal praten.

    /   Reply  / 
  1. willie

   Het is bij studio voetbal alleen Ajax wat telt.
   Hoe wel ze de laatste tijd ook wat meer over twente en psv praten maar dat heeft met de titelstrijd te maken.

     /   Reply  / 
   1. Sympho

    Ze moeten wel een beeeetjee daarro met de stand nu.. lol
    Maar Studio Voetbal is een zeikprogramma eersteklas! Bahhh

      /   Reply  / 
 3. mvh

  Tiny Sanders leek me een prima man. Hij lijkt echter niet in staat nieuwe geldbronnen aan te boren en is net als Jan Reker onderdeel van een inteelt kliek. weinig contacten buiten Brabant en zo worden we weer een achterlijke plattelandsclub die we in begin jaren 80 waren onder Reker. In de voetballerij draait alles om contacten. Als PSV bijv ipv Feyenoord die Japanner had geleend, werden we op zeker kampioen, maar deze Tiny en ook Brands mist de contacten. Maar ja die moest Reker met een grote boog buitenschoppen. Macht en ego is wat er telt en de VI laat dit zien en baseert zich op interne feiten. Feiten die ook bij Frans van den Nieuwenhof (ED) bekend zijn maar die ie weigert te brengen, bang als ie is om niet meer aan te mogen schuiven. Dat zijn nou laffe journalisten.
  De kracht van PSV was altijd via een groot netwerk nieuwe talenten aan te boren en dat zijn ze kwijt door alle kanalen af te stoten. Dit weer opbouwen kost tijd en die is er niet. De rotzooi waar Rutten mee komt is PSV onwaardig en zijn stuk voor stuk miskopen op Lens na. Als Tiny Sanders een vent is trapt ie Rutten buiten. Maar dit gebeurt toch as donderdag als Rutten PSV – B laat afgaan tegen Benfica.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ik begrijp je verhaal maar ik vind Hutchinson al maanden een van de betere spelers. Vind dan ook niet dat je kan zeggen dat er slecht is ingekocht. We hadden toch allemaal ook verwacht dat Berg er 30 in zou komen schieten?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>