Discussie tussen spelers en supporters.

Dat het spel van PSV sinds de 10-0 tegen Feyenoord niet meer om aan te zien is, is tot de kern doorgedrongen. Daarom heeft PSV fans United de directie laten weten het ‘angsthazenvoetbal spuugzat te zijn’. Volledig terecht natuurlijk, maar Rutten (hoofdverantwoordelijke) krijgt steun uit onverwachte hoek. Dit zijn Erik Pieters namelijk: ‘In voetbal heb je nu eenmaal te maken met een tegenstander, de vorm van de dag en allerlei omstandigheden die dat beïnvloeden. Dat moeten supporters ook begrijpen. Het is niet zo dat je op een knop drukt en er automatisch een heerlijke wedstrijd uit rolt.’

Ik ben tegen de fluitconcerten en voor spelers die niet op hun mondje zijn gevallen, dus dit kan ik wel waarderen. Maar neem nu de wedstrijd tegen de Graafschap. Daar stonden 7 verdedigende spelers opgesteld! Zeven! Lens was eruit gehaald zodat nota bene Hutchinson als extra verdedigende zekerheid kon worden ingebouwd. Dan ben je als Rutten zijnde toch aardig van het padje af denk ik. Wij hebben gewoon de beste aanvallers van de Eredivisie maar niet de beste verdedigers, dus dan kan je heel veel matige verdedigers opstellen (zoals Manolev en Engelaar), of je zet veel goede aanvallers (Bakkal en Lens erbij) in het veld. En dat is dus wat de meeste supporters steekt. Toch denk ik niet dat Fredje er van schrikt: hij denkt dat hij, zoals altijd, heel goed weet wat hij doet. Helaas weten wij ook heel goed dat we zo echt geen kampioen (willen) worden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Discussie tussen spelers en supporters.

 1. hendrik

  het blijkt dat ook fred rutten niet de man is voor psv.dus maar gauw de biezen pakken.

    /   Reply  / 
 2. gjelorafia

  ————–Isakson——————
  -Manolev—-Marcelo—–Bouma-Pieters–
  —————————————
  ——Hutchinson———-?————
  —————–O.Toivonen————
  –Lens———————–dzudzak—
  —————-Berg——————-
  reis blesure
  De verdediging is matig maar wie moet afelay vervangen denk daar maar aan.
  Als je denkt aan vorig jaar wat er is gebeurd.
  lazovic en reis weg, geen kampioen.
  reis en afelay, het kan zomaar gebeuren

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>