Marcel Brands heeft er zin in.

Marcel Brands is vandaag begonnen als technisch manager bij PSV. Hij is onder de indruk van zijn eerste werkplek: “Zo’n eerste werkdag is altijd speciaal, maar nu vind ik hem nog meer bijzonder. Bij AZ had ik een mooi kantoor, maar dit is zeer indrukwekkend. Daar mankeert helemaal niets aan. Ik ga me nu inlezen, in korte tijd leren hoe het reilen en zeilen hier gaat en vooral meteen aan de slag.”

Ook licht hij nogmaals de financiële situtatie van PSV toe: “We moeten zuinig zijn en onze financiële situatie goed in de gaten houden. Maar we weten waar we versterkingen zoeken en daar richten we ons als eerste op. Ik ben blij dat ik mijn invloed op de selectie van volgend seizoen kan hebben, dat is toch anders als je bijvoorbeeld in september zou zijn begonnen.”

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marcel Brands heeft er zin in.

  1. soulman

    alex en douglas halen voor de verdedeging

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>