Marcel Brands naar PSV.

Als we Voetbal International mogen geloven, is de komst van Marcel Brands een kwestie van tijd. Wat PSV betreft kan hij op 1 april al beginnen, maar wegens een opzegtermijn bij AZ (en gedoe met curatoren) zal dat niet voor 1 mei gebeuren. Toch, goed nieuws in deze roerige tijd, want andere waardeloze namen als van Geel lieten menig PSV-hart stilstaan. Marcel is hier dan ook van harte welkom en kan meteen aan de slag om eens wat goede aanvallers en verdedigers binnen te halen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marcel Brands naar PSV.

  1. Ron

    Ik voorspel: het begin van het einde.. Weer een gozer met een hoop bla bla. Als het slecht gaat bij hun huidige club gaan ze gauw weg.. Past precies bij PSV!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>