Oriënterend gesprek met Marcel Brands.

PSV zou een gesprek hebben gehad met Marcel Brands om hem binnen te halen als technische man voor onze club. Blij hiermee? Ik in ieder geval wel. Brands heeft bij AZ mooie spelers aangekocht. Hij zit natuurlijk nu niet meer in een goede positie, aangezien AZ alleen nog maar spelers kan vérkopen. Daarom zou hij ook weg willen. In ieder geval, ik zie het trio Rutten, Sanders, Brands wel prijzen pakken. Overigens is Sanders gisteren begonnen als algemeen directeur. Zoals bekend zal hij dat de eerste maanden nog aan de hand van Reker doen.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oriënterend gesprek met Marcel Brands.

  1. psv'er

    versterking

      /   Reply  / 
  2. marc

    Kom Brands, jij past goed binnen psv!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>