Valckx ziet terugkeer bij PSV wel weer zitten.

Jan Reker gaat weg, dus de weg is weer vrij voor Hiddink, Gomes, De Visser en Valckx. Dat was in ieder geval een veelgehoorde mening van supporters. En inderdaad: de eerste heeft gezegd een terugkeer wel te willen overwegen. ‘PSV is momenteel niet aan de orde,’ aldus Stan Valckx, technisch manager van 2004 tot 2008 in Eindhoven. ’In principe sta ik weer open voor PSV nu Reker weggaat, maar er speelt niets. Ik richt me volledig op mijn werk in China.’ Het zit er dik in dat hij zijn contract gaat verlengen, dus dit jaar zal hij zeker nog niet terugkeren. Toch zou ik het best aanmoedigen: hij heeft wat mij betreft prima werk geleverd.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Valckx ziet terugkeer bij PSV wel weer zitten.

 1. Bas

  Importeert China geen Bavaria ofzo?

  Sorry die is flauw. Maar nee, van mij hoeft ie echt niet terug te komen.

    /   Reply  / 
 2. Dirk

  nee.. zijn we eindelijk van die Lemic-figuren af…

    /   Reply  / 
 3. hempstar

  En Piet de Visser dan?
  Dat vond ik wel een mooie man bij PSV.
  Die zou ik graag terug zien.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>