Martin van Geel als technisch directeur?

Nou, de volgende naam die op straat is komen te liggen: Martin van Geel zou in de belangstelling van PSV staan. Hij zou de functie van technisch directeur kunnen bekleden. Even de historie van van Geel: presteerde goed bij Willem II en later bij AZ, maar daarna ging het mis. Verhuisde in 2005 tot grote woede van de AZ-aanhang naar Ajax, waar hij voornamelijk zijn club financieel veel schade heeft gebracht (hoewel Ajacieden dat altijd zullen blijven ontkennen). Werkt nu voor Roda JC, waar hij zelf geen toekomst meer ziet.

Het is een mannetje met een eigen mening (zo heeft hij regelmatig spelers gehaald met een negatief scoutingsadvies) die bovendien heel graag geld laat rollen. Als het dan mis gaat (Ajax) neemt hij gewoon ontslag, gaat het goed (AZ) dan is hij een held. Het lijkt mij iemand die een club van binnenuit kan opblazen en ik zou de verantwoordelijken dan ook aanraden: neem liever een prettiger persoon (als Brands), die past bij onze club.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Martin van Geel als technisch directeur?

 1. Pascal

  Helemaal mee eens, van Geel naar PSV klinkt haast als een terroristische aanslag.

    /   Reply  / 
 2. Koef

  Van Geel: no way! Brands: ja, graag. Nijland: nog beter!

    /   Reply  / 
 3. Marcelino

  Past bij PSV als geen ander. Echte Brabo.

    /   Reply  / 
 4. Ron

  Ik zou maar niet te enthousiast worden. Kijk maar naar zijn verleden!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>