Fred ‘leeft niet voor de prijzen’.

Dat Fred Rutten het type is dat een team bouwt moge wel duidelijk zijn. Toch ziet hij zelf ook in dat dat niet genoeg is: ‘Natuurlijk begrijp ik dat we ook prijzen moeten winnen, anders zit ik hier niet lang. Ik wil lekker werken, zorgen dat de groep zich ontwikkelt. Ik leef niet voor de prijzen. Ik hecht er waarde aan dat de mensen zullen zeggen dat ik iets herkenbaars heb achtergelaten, als ik ooit vertrek.’

Alleen al dat woordje ‘ooit’ vind ik mooi. In tegenstelling tot sommige vorige trainers heb ik bij Rutten totaal niet het idee dat hij weg is bij de eerste beste mooie club (ik weet het, misschien geen realistische gedachte). Rutten past bij PSV en omgekeerd. Laten we hopen dat hij á la Ferguson jaren achtereen de lijnen mag uitzetten. En echt: dan mag hij van mij best een wedstrijdje verliezen. Een betere match voor PSV zie ik absoluut niet (ja, behalve ene G. Hiddink uiteraard).

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fred ‘leeft niet voor de prijzen’.

  1. John

    De wijzen komen uit het oosten blijkt wel weer. Nuchtere lui met verstand van voetbal. Geen poe ha aan de kont.

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Ik ben Ajacied en eerlijk gezegd behoorlijk anti-psv, maar Rutten is een PSV man, die gaat niet zomaar weg. EN hij past bij PSV, beter dan ik gedacht had.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>