PSV overwintert in Valencia.

PSV zal in de winterstop een weekje overwinteren in Valencia. Dat zal plaatsvinden van 5 tot 11 januari. Daar zal op zijn minst 1 oefenwedstrijd gespeeld worden maar het belangrijkste is om daar veel trainingsuren te maken, zo laat Fred Rutten weten. Vandaag worden de laatste details geregeld. Opvallend genoeg wordt er niet gemeld tegen wie de oefenwedstrijd zal plaatsvinden. Ik mag toch hopen tegen Valencia zelf, en niet tegen een tweede divisie-clubje. Maar ik neem aan dat Rutten dat wel goed geregeld heeft.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV overwintert in Valencia.

  1. Roos

    Gister vloog ik naar Valencia en inderdaad, in ons vliegtuig zat PSV voor een weekje Valencia. Maar niks over gehoord tegen wie ze gaan spelen. Wel weet ik dat ze in el Saler verblijven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>