Tussenstand poll “Gomes of Reker eruit”

Een overgrote meerderheid van bijna 80% kiest in de poll "Gomes of Reker eruit" voor de optie "Reker eruit". Op dit moment hebben ruim 1200 supporters (en niet-supporters) gestemd. Zoals al eerder gezegd staat dit recht tegenover de stelling van de PSV-supportersvereniging die met 14.000 leden de kant van Reker kiest … tenminste … als we het bestuur onder leiding van voorzitter Ger van Os mogen geloven.

zie ook:
Vertegenwoordigt supportersvereniging PSV-fans?
Steeds meer PSV'ers voor vertrek Reker


Best bekeken april 2008:
Huntelaar naar PSV
Jack van Gelder: 'Gomes is een aansteller'
PSV nadert Europese top 10

Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tussenstand poll “Gomes of Reker eruit”

 1. jope

  wat mij opvalt is als zo’n situatie zou onstaan tussen stekelenburg en ajax heel nederland zich zich er mee zou gaan bemoeien, nu hoor of lees je er haast nix over. provincieclub pisvee en nationaal ajax/feijenoord club, wat een verschil.

    /   Reply  / 
 2. wijsneus

  nou ik heb er genoeg over gelezen
  en dit is nog niet het einde

    /   Reply  / 
 3. FR

  Gomes weg, had allang bij een betere club horen te zitten =)

    /   Reply  / 
 4. Koef

  ik weet niet in welke wereld jij leeft jope, maar er staat bijna elke dag in de landelijke ochtendbladen iets over, het komt elke week in VI aan bod en geregeld bij de voetbalprogramma’s op TV ook. En daarbij: liever trots op een provinciale club met internationaal aanzien dan trots op ‘oei daar komen de voorrondes weer’ 020!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>