Vertegenwoordigt supportersvereniging PSV-fans ?

Deze week kwam de supportersvereniging van PSV met het bericht dat ze als één man achter Jan Reker staat. Daarmee distantiëren ze zich meteen van de uitspraken die Heurelho Gomes eerder deed. De keuze van de supportersvereniging om achter de algemeen directeur i.p.v. de mateloos populaire doelman te gaan staan is op z'n zachts gezegd opmerkelijk.

Het bestuur van de supportersvereniging heeft onder leiding van
voorzitter Ger van Os een gesprek gehad met de leiding van PSV en is
tot de conclusie gekomen dat de uitspraken van Gomes berusten op verkeerde vertalingen, veronderstellingen en miscommunicatie … kortom
… er klopt niets van. Niet echt een opmerkelijke conclusie als je
maar met één betrokken partij praat … en dan zijn er ook nog de
uitlatingen van Piet de Visser en Stan Valckx, die hebben dus ook alles
verkeerd gezien, begrepen en voorgesteld?

De PSV supportersverening telt zo'n 14.000 leden en behoort daarmee tot de top-4 van Nederland. Het zou dus betekenen dat een groot deel van de PSV-aanhang de zijde van Reker kiest. Dat is zeer opmerkelijk, want de deelnemers aan de poll op deze website staan toch in grote meerderheid achter Gomes. Op de vraag Gomes of Reker eruit antwoord zo'n 80% van de ruim 1.200 deelnemers dat ze het liefst Reker zien vertrekken!

Eerlijk gezegd vertrouw ik toch meer op de mening van de 'gewone' PSV-supporter die duidelijk achter één man gaat staan: Heurelho Gomes. Misschien zou het bestuur van de supportersverenining ook eens een vergadering kunnen beleggen of een poll uit kunnen schrijven voor hun leden voordat ze conclusies trekt. Het zou me niet verbazen als de snelle conclusie die ze eerder trok niet gedragen wordt door een groot deel van de 14.000 leden.

Lid van de PSV supportersvereniging? Vertel hier JOUW mening

zie ook: Steeds meer PSV'ers voor vertrek Reker


Best bekeken april 2008:
Huntelaar naar PSV
Jack van Gelder: 'Gomes is een aansteller'
PSV nadert Europese top 10

Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Vertegenwoordigt supportersvereniging PSV-fans ?

 1. Monique

  Reker maakt er een puinhoop van sinds zijn aanstelling roept hij van alles wat hij niet waar kan maken. Ik als lid van de supportersvereniging sta dan ook niet achter de uitlatingen van de supportersvereniging. Dus Ger van Os doe geen uitlatingen namens de leden.

    /   Reply  / 
 2. Robin

  Ook de heer van Os laat zijn oren hangen naar de RVC en Reker.Ze kunnen toch niet ontkennen dat sinds Reker de scepter zwaait het zeer onrustig is?
  PSV (wij!)zijn toe aan een soort crisis-manager,een buitenstaander die de zaken weer recht moet breien.Op dit moment zou iedereen bezig moeten zijn met het nieuwe seizoen maar door alle elende word hier aan voorbij gegaan zodat we straks qua transfers overal langs grijpen!Reker en de RVC zijn hier debet aan!WIJ zijn wel weer toe aan goed nieuws.

    /   Reply  / 
 3. Hans

  Ik ben al vele jaren lid van de supportersvereniging maar ben ernstig aan het twijfelen om dit op te zeggen. Ik kan me helemaal niet vinden in de opstelling van dhr. v. Os. Ik zie steeds meer ruzie en mensen vertrekken bij PSV en voor mij kan het niet anders of Reker heeft hier een behoorlijk aandeel in. Het val wel op dat iedereen alles “volgens Reker” verkeerd heeft gehoord of verkeer begrepen heeft.

  Sorry maar ik vertrouw hem niet meer en denk ook niet dat het nog goed komt met hem als directeur.

  Ik vrees dat we de komende jaren hard zullen vallen en dat veel van het goede wat Hiddink en Rutten hebben opgebouwd geheel wordt afgebroken.

  Voor het eerst in meer dan 20 jaar twijfel ik of ik de seizoenkaart nog wel wil. Ik heb de laatste jaren niet het gevoeld dat de raad van Commisarissen hetzelfde PSV hart hebben als de supporters. Ik vaak ego’s die botsen.

  Hopelijk heb ik het helemaal mis.

    /   Reply  / 
 4. prdon

  Volgens mij is iedereen het erover eens dat er beter een man plaats kan maken ipv dat we Valckx, de Visser, Gomez en nu ook aisatti gaan verliezen. Maar om dat hier te verkondigen is erg makkelijk, toch??

  Ik wil daarom ook dan iedereen oproepen om dat ergens anders te doen.
  Wellicht is hyves een goede plek om samen een plan te bedenken, want ook ik denk dat PSV (als t zo doorgaat) een vrije val gaat maken. AJAX lacht zich kapot om deze onzin. We zijn gvd kampioen en kijk eens wat een ruzies en onvrede er overheerst ipv euforie!!!

    /   Reply  / 
 5. gini

  ik denk dat meer en deel van de psv’ers achter gomes staan hoor reker kunnen we missen gomes niet

    /   Reply  / 
 6. Hans H

  Ik ben ook lid van de supportersvereniging en sta (ook) niet achter de woorden van Van Os. Ik denk dat Reker niet de geschikte persoon is naar verdere successen te leiden.

  Daarbij echter een paar kanttekeningen:
  - de bedragen die PSV betaald heeft aan makelaarskosten (=Lemic?) zijn belachelijk als waar is wat er geschreven en gezegd is
  - de manier waarop Gomes, Valckx en De Visser dit (in opdracht van Lemic?) gedaan hebben keur ik ten zeerste af!
  - PSV kan zeker wel zonder Gomes, net zo goed als ze zonder Valckx, Lemic of De Visser kunnen
  - Van Os heeft in het supportsvereniging magazine van een paar maanden geleden overigens nog fel uitgehaald naar Reker (met name rondom trainersperikelen) en dat getuigd niet van “oren laten hangen naar”…

  Wat mij betreft: Gomes EN Reker eruit!

    /   Reply  / 
 7. Pascal

  Door de opmerking Reker eruit of ik eruit heeft gomes zichzelf voor schut gezet. Een club gaat echt niet zijn voorzitter eruit schoppen omdat een enkele speler dit niet goedkeurt. Wel vind ik het knap dat psv dit tot het einde van het seizoen binnen de club heeft weten te houden. Daar kan mijn club(ajax) nog wat van leren.
  Ik denk dat de psv sup.ver. voor de kant van reker hebben gekozen omdat ze geen keuze hadden. Hun hebben namelijk maar een doel en dat is de rust zo snel mogelijk terug te laten keren. De rvc heeft al laten weten achter reker te staan. Gomes moet z.s.m. vertrekken en dan is het voor de psv spporters te hopen dat alle verhalen over reker onjuist zijn, en dat hij idd alle taken opzich kan nemen. Al denk ik dat de rvc daar op den duur een stokje voor zal steken.

    /   Reply  / 
 8. Koef

  Moest Hans Kraaij sr niet ooit wijken voor Ruud Gullit…? Het kán dus wel.

  Maar, een crisismanager aanstellen lijkt mij een goed idee. Hier gaat Reker never nooit niet uitkomen. Die maakt teveel kapot en heeft al teveel kapot gemaakt.

    /   Reply  / 
 9. Mark

  Reker, moet gewoon WEG !!!

  Zo gaat de hele club eraan.

    /   Reply  / 
 10. Marcel

  Uit de reacties van mensen als Valkx, De Visser en spelers als Mendez/Farfan en nu ook Aisatti blijkt dat de opmerkingen van Gomez breed worden gedragen binnen PSV.

  Schuitema en co maakten er vorig jaar met Ronald Koeman ook een schertsvertoning van en naast het noodzakelijke vertrek van Reker dient ook hier de bezem doorgehaald worden!!

  De successen van de afgelopen jaren hebben veel verbloemd maar nu blijkt dat sinds vertrek van van Raaij/Hiddink de club volledig ontspoord is en nu blijkbaar is overlgeleverd aan “de dorpsgek” Jan Reker!!

  Onbegrijpelijk dat Philips niet ingrijpt!!

    /   Reply  / 
 11. beginner

  Jan Reker is de baas van de Eindhovense club en kan eigenlijk doen ‘wat ie wil doen’. Gomes heeft in deze situatie weing macht. Jammer want toch wel zeker 75% wil Gomes houden en niet Reker. Nu heb ik ook gehoord dat Aissati ook niet wil verlengen vanwege Reker. Maar als Reker zijn ‘brood’ hiermee verdient, is de kans dat hij blijft een stuk kleiner.
  Gomes begon, Reker wachtte af en kreeg steun van RvC en nu ook van PSV sup ver.
  Nu vraag ik me af: Zijn sup ver. echte fans?

    /   Reply  / 
 12. PSV vak SS

  Helemaal eens met Reker, RvC en Supver (waar ik ook al jaren lid van ben). De directie en RvC bepalen het beleid van een club, niet een doelman of spelersmakelaar.
  Hoe goed Gomes ook is, dit had hij niet moeten doen.

    /   Reply  / 
 13. pascal

  De reactie van gomes was verkeerd(wel begrijpelijk) als er zoveel mensen hetzelfde zeggen zal er wel een kern van waarheid inzitten. De rvc en reker hebben grote fouten gemaakt. Maar hun zullen niet zomaar uitzichzelf opstappen. Phillips zal niet snel ingrijpen. Die proberen hun band met psv juist te verminderen.Voor PSV is het te hopen dat ze dit kunnen managen;). Als ajacied kan ik hier natuurlijk hartelijk om lachen. maar ja… dat doe ik nog maar niet.. eerst moeten wij maar weer eens een paar keer kampioen zien te worden…

    /   Reply  / 
 14. haha

  pisvee dies slowly…..

    /   Reply  / 
 15. Stephan

  Ik vind het typisch dat het vingertje naar Gomes wordt gewezen door sommigen.
  Volgens mij wilde hij vorig jaar al weggaan door Reker, maar door de vele reacties van supporters en sfeeracties heeft hij het toch geprobeerd. Nu een jaar later is er niks veranderd of nog slechter geworden.
  De uitspraak hij eruit of ik eruit is in deze heel goed juist. Hiermee geeft hij de macht aan degene die dit zouden moeten hebben. DE SUPPORTERS!!!

  Echter blijkt dat die macht net zoals bij andere clubs allang niet meer bij de supporters ligt..
  Nu krijgt Gomes steun van de Visser, Valkx, Mendes, Aisatti en Farfan.

  Als na de Visser en Valkx ook de andere 4 weggaan, dan denk ik niet dat het verstandig was om Reker te behouden.
  Aisattie heeft bijgetekend onder bepaalde voorwaarden en die is Reker dus ook niet nagekomen.
  Ik denk dat Aisatti naar Ajax gaat..
  Dit heeft PSV over zichzelf afgeroepen door Reker ondanks alles te ondersteunen.

  Geloof me, PSV loopt leeg aan goede spelers.
  Ik verwacht dat Farfan, Gomes en Aisatti in ieder geval weggaan.
  Daarbij zullen er nog een aantal twijfelen en er zullen mensen zijn die weggaan omdat ze toe zijn aan iets groters..

  Het zal mij benieuwen!

    /   Reply  / 
 16. Voeldum

  kut reker oprotten

    /   Reply  / 
 17. beginner

  But we’re still alive……

    /   Reply  / 
 18. marlies buijsen

  weet je wat het is?
  van os is een wanna be bobo bij psv en toevallig een voorzitter van ??????ja waarvan eigenlijk???????
  hij doet uitspraken namens een supportersvereniging die volgens allerlei polls in het nadeel zijn voor reker,en dan durft hij namens ik weet niet hoeveel leden te spreken!!!
  ik geloof nooit dat een supporter van psv het eens is met de leegloop die nu aan de gang is daar in eindhoven,en geloof me het duurt nog lang voordat het seizoen weer begint…
  ik vind het triest dat ik dadelijk een flink bedrag moet betalen voor mijn seizoenskaart om naar een psv te gaan kijken dat er misschien weer jaren overgaat doen om op het niveau te zitten waar ze de afgelopen jaren op gespeeld hebben.
  want eerlijk is eerlijk gomes heeft ons kampioen gemaakt,en niet te vergeten wat hij heeft gepresteerd op europees-niveau!

  reker zegt dat niemand belangrijker is als de club,nou hij vergeet zichzelf dan toch in dit verhaal…hij vind zichzelf wel degelijk belangrijker dan de club!

  aub jan reker vertrek uit eindhoven en u doet daar niet alleen mij maar ik denk nog zo`n dikke 33000 andere seizoenskaart houders een groot plezier mee!

    /   Reply  / 
 19. piet42

  FRED RUTTEN ????
  HAAL DOELMAN GOMES OP VOOR DE TRANSFER DATUM VOORBIJ IS ????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>