FILMPJE: PSV publiek eert Timmy Simons

Zaterdagavond werd voorafgaand aan de wedstrijd PSV – Willem II Timmy Simons op een ludieke wijze een hart onder de riem gestoken. De hele West-tribune veranderde bij opkomst van de elftallen in een gigantische Belgische vlag. Daarbij werd er op de ballustrade van de tweede ring een spandoek uitgerold met de tekst:
Kapitein Simons "onze leeuw van Vlaanderen".

meer FILMPJES:
PSV Oost viert 4-0 winst op Feyenoord
Banner Battle PSV – Feyenoord 2006

Het lijkt een trend te worden om PSV-spelers op deze grootse manier te eren. PSV Fans United deed dit vorig seizoen ook al een keer, toen werd Heurelho Gomes voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heerenveen in het zonnetje gezet met een gigantische Braziliaanse vlag. De tekst luidde toen Gomes o goleiro grande.

zie ook: FILMPJE: Gomes O Goleiro Grande !!!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>