Boertjes op het heilige gras

Afgelopen woensdag werd in het Philips Stadion de jaarlijkse PSV-babyfoto gemaakt. Ongeveer 275 baby's zijn door hun ouders aangemeld bij de PSV Phoxy Club en de kleine boeren werden vereeuwigd op de het heilige gras. Met ruim 18.000 leden hoort deze kinderfanclub tot de grootste junior supportersclubs van Europa.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>