Sfeeractie zorgt voor supersfeer!

Dat PSV afgelopen weekend weer wist te winnen was ook een beetje toe te schrijven aan de sfeer die er hing in het Philips Stadion. Met een fantastische actie van het publiek op de Oosttribune zat bij de aftrap de sfeer er al lekker in.

 

In de roodwitte heksenketel zette PSV een grote stap in de richting van het kampioenschap. Er hing weer iets 'onoverwinnelijks' over de ploeg, een gevoel dat een aantal weken is weggeweest. De Eindhovenaren kunnen nu met een goed gevoel de laatste thuiswedstrijd ingaan. Als er dit weekend in Utrecht wordt gewonnen van de plaatselijke FC kan PSV in de thuiswedstrijd tegen Vitesse op 29 april de derde landstitel op rij binnenhalen.

Meer info en foto`s van deze superactie vind je hier

 

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>