Fanatieke supporters bereiden anti-Timmer actie voor

EINDHOVEN – Ook al kondigde Jan Timmer (oud-Philips topman en voorzitter van PSV’s Raad van Commissarissen) vandaag zijn aanstaande vertrek aan, de fantieke supportersschare lijkt een exit van de preses niet snel genoeg te kunnen gaan. Op het grootste discussieforum van de Eindhovense club worden inmiddels initiatieven besproken om een versneld vertrekt van Timmer te bewerkstelligen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fanatieke supporters bereiden anti-Timmer actie voor

  1. Tim Jammer

    Ik wordt een beetje moe van al dat gezeur van de zogenaamde fanatieke supporters.
    Zijn jullie vergeten dat sinds Timmer er is, we heel veel successen hebben gehad? weten jullie dat Timmer in principe niet gaat over Transfers? (dus misaankopen maar ook goede aankopen?) Ik merk dat als het goed gaat, de trainer credits krijgt (Hiddink) en als het minder gaat is de Voorzitter het bokje, of nu weer Timmer. Deze mensen hebben al veel langer dan wij samen een hart voor PSV, neem dat maar van me aan. Besef alleen wel dat wij niet in de knip van de club kunnen kijken en dat je soms concessies moet doen aan transfers en trainers.
    Ik bedoel, Koeman is in mijn ogen ook niet de ideale trainer. Ik persoonlijk zou ook liever iemand anders zien maar PSV denkt/lijkt hier de beste in gevonden te hebben. Accepteer dat nu gewoon! Je kunt wel allemaal moeilijk gaan doen maar daar schiet je niets mee op, sterker no, hiermee speel je Amsterdamse media alleen maar in de kijker met als gevolg: Onrust! Laat de onrust maar in Amsterdam dat gaat al jaren goed. En nu dus ophouden met dat gezeur en bereid je voor op een seizoen billen knijpen en aanmoedigen! Kampioenen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>