PSV Fans United kotst Patrick Kluivert nu al uit

EINDHOVEN – De soap rond de mogelijke komst van Patrick Kluivert naar PSV, lijkt nu al uit de hand te lopen. Zo heeft Frits Bovers – voorzitter van de supportersvereniging PSV United – te kennen gegeven dat zijn organisatie keihard actie tegen de mogelijke versterking gaat voeren.

Kluivert wordt door PSV Fans United als persona non grata bestempeld vanwege zijn Ajaxverleden en enkele pijnlijke voorvallen uit diens persoonlijke leven.

Hoe de anti-Kluivertcampagne gestalte zal krijgen, is volgens Bovers nog niet bekend maar er dienst rekening gehouden te worden dat de actie eerder hard dan ludiek zal zijn.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “PSV Fans United kotst Patrick Kluivert nu al uit

 1. ray

  PATRICK KLUIVERT MOET BLIJVEN!! DIE SUKKEL VAN EEN KOEMAN HAD 4-3-3 MOETEN SPELEN TEGEN UTRECHT. TACTISCH IS KOEMAN NIET STERK!!!

    /   Reply  / 
 2. gabrielle

  Als PSV of koeman geen vertrouwen in patrick heeft,dan moet patrick Kluivert op zoek gaan naar een andere club die hem dat vertrouwen wel geeft.Want tenslotte is hij topscoorder aller tijden,en ik vindt ook dat hij wel respect verdiend,want een fitte Kluivert is nog altijd een van de beste spitsen van nederland.want als speler heeft Kluivert toch meer gepresteerd dan Koeman in zn hele voetbal carriere.En ik vindt dat het volk nu het verleden van Patrick Kluivert achterwege kan laten,want zn prive leven heeft niets met voetbal te maken.Velen van de supporters hebben toen dr tijd gejuicht toen Kluivert al zn goals voor het Ned.Elftal maakte.Dus een beetje respect is zeker op zn plaats.En wat betreft die boete,als het iemand anders was geweest dan had die speler zeker die boete niet gekregen,maar zodra de naam Kluivert valt,bekijken velen het met een vergrootglas,en dat vindt ik niet netjes.

    /   Reply  / 
 3. @@

  patrick moet weg hij is een lul ajax wordt kampioen psv is slech!!!

    /   Reply  / 
 4. bleh

  voetbal is voor homo’s!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>