PSV loopt in op AZ.

Zo, ik dacht: laat ik eens een positieve draai geven aan onze nederlaag. Bijvoorbeeld dat AZ dikker verloor (maar liefst 5-1 bij Heerenveen) waardoor we op doelsaldo zijn ingelopen. Maar de realiteit is helaas dat Twente en Ajax allebei vrij makkelijk wonnen, en ze dus nog maar respectievelijk 1 en 4 punten achterstaan. Met in het achterhoofd dat we na de relatief makkelijke wedstrijd tegen NAC volgende week naar Heerenveen moeten, zal het nog wel eens moeilijk worden om op een mooie positie de winterstop in te gaan. AZ heeft dit weekend slechts iets dragelijker gemaakt.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV loopt in op AZ.

  1. Ron

    Tja. Als az kampioen wordt… Is dat dankzij PSV hè? Jona, PSV moet zich schamen… Met zon gekochte ploeg moet je met 2 vingers in de neus kampioen worden. Kijk naar de selectie van az. Alleen jeugd, afgelopen jaren leeggeroofd. Feyenoord net zo… Ajax met een waslijst aan blessures. PSV heeft duidelijk de sterkste selectie. Nóg krijgt rutten de boel op beslissende momenten niet aan de gang.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>