Ajax en Twente imponeren totaal niet.

Terwijl PSV zich in alle rust voorbereidt op de topper tegen AZ moesten Ajax en Twente gewoon aan de bak. Ajax speelde een uurtje tegen een mengsel van Manchester United en oudcollegae van v.d. Sar, en presteerde het ook nu niet om fatsoenlijke kansen af te dwingen. Tot de 16 wilde het allemaal nog wel, maar op de goal na (ze verloren 1-2) werden ze amper gevaarlijk.

Een stuk erger nog was het armoedige spel van FC Twente. Nou zijn we dit soort potjes in het Oostblok wel gewend, maar dit leek wel op een trainingspotje ter afsluiting van het seizoen. Met het vertrek van Janssen is Twente de spil van het team kwijtgeraakt en sindsdien valt het team op weinig originele acties te betrappen. Overigens ben ik ook nog absoluut niet te spreken over het tot nu toe vertoonde spel van PSV, maar ja, wij speelden vanavond niet.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Ajax en Twente imponeren totaal niet.

 1. Meersche Helden

  heb je de seizoensgids al gelezen? ajax imponeert alle kenners namelijk wel.

    /   Reply  / 
 2. ballie

  en met de verdedging van psv wordt je never nooit kampioen

    /   Reply  / 
 3. Jeruzalem

  Kijk zondag maar, Jona! Dan kun je het pas beoordelen. Oefenpotjes en afscheidswedstrijden worden afgewerkt op 75%.
  Nu tijd voor het echte werk.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   he Jeruzalem,zag ik jouw niet laatst bij de klaagmuur,aan het knagen,er is al een stuk muur weg.zag ik op klaagmuur cams.

     /   Reply  / 
   1. Jeruzalem

    Ja, haha, dat klopt, gruis zit nog tussen me kiezen, jong!
    Waar hangt die camera dan? Heb niks gezien. ;-)

      /   Reply  / 
 4. Paul

  ik vindt hem helemaal te gek te wauw,,die herman toivoben

    /   Reply  / 
 5. R

  Ahahah wat is dit voor een pizzabakker ahahha, stop met deze onzin man kneus ahahhaha.

  Oke nu serieus, wat is de nieuwswaarde hiervan?

  Dat Ajax een oefenwedstrijd speelde en Twente al met 2-0 voorstond.

  Durf te wedden dat Psv ook niet langs Vidic, Ferdinand, Neville en Heitinga zou komen…

    /   Reply  / 
 6. oog

  Hallo Jona,

  Hoewel enige clubblindheid jou niet ontzegd kan worden, heb je voor een deel wel gelijk. Ajax imponeert de afgelopen weken totaal niet. Vooral in de aanval loopt het nog niet. En de bron van het probleem zou wel eens bij Theo kunnen liggen. Zijn spel was perfect voor Twente maar lijkt te langzaam voor Ajax. Wordt nog interessant hoe zich dat gaat ontwikkelen.

  Twente ben ik absoluut niet met je eens. Zo zakelijk als PSV onder Hiddink kon spelen, zo zakelijk won Twente ook vorig jaar tegen PSV. Dit seizoen zie ik Twente precies het zelfde doen. Ajax leek in de JC schaal beter maar feitelijk controleerde Twente de wedstrijd . Ook gisteren was de controle bij Twente. Twente is dus prima bezig. Als Adriaanse dat straks weet te combineren met aanvallend spel dan zie ik in Twente de belangrijkste concurrent voor PSV.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Nou ik vrees zelf ook dat Twente de belangrijkste concurrent is van PSV maar dan wel om plaats 2, want zo lang wij Rutten aan het roer hebben, geen spits en deze verdediging, dan red je het niet tegen Ajax. Hoewel ons middenveld en aanval vaak genoeg beslissend zal zijn, is de selectie gewoon veel te smal.

     /   Reply  / 
  2. Hahaha

   Dat vind ik zeer knap dat Twente met 20% balbezit de wedstrijd controleerde. En de titel gaat tussen PSV & Ajax. Twente heeft 3 jaar boven hun stand geleefd & daar kom je aan het einde van de competitie wel achter. PS: Je zag het eigenlijk al tegen Ajax :)

     /   Reply  / 
 7. john

  Twente wordt denk ik gewoon weer de kampioen dit jaar. Tegen Ajax had Twente alles onder controle en hebben niks weggegeven. Twente had een 2e pingel moeten krijgen en dat zou dan 2-0 zijn geweest. En PSV heeft een zwakke achterhoede en Driesje dribbel, dribbelt te veel. PSV wordt gwoon weer 3e of 4e.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   John zet die Twente bril af de eerste kans vloog al op de lat Douglas zijn psychopatische aanslag had je ook rood voor kunnen krijgen. PSV 3e of 4e? Ik denk dat Twente blij mag zijn met deze plaats vind je ook niet?

     /   Reply  / 
 8. Brutus

  Dit zegt genoeg over de LOSERS uit Eihoven! Stinkboertjes hebben hun ziel verkocht, dit jaar weer geen titel, volgend jaar weer geen geld, Psv gaat kapot en ik kan niet wachten! Mwhahahaha losers.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>