38 Reacties // Reageer

38 thoughts on “En we staan er weer!

 1. Sympho

  More fucking luck then anything else!

  If you think you are a good team now, go figure.. but don’t make me laugh.. ahahahah

    /   Reply  / 
 2. Ludo

  Niet voor lang hoop ik met dat ANTIvoetbal van jullie.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Wat een heerlijke frustratie hier. Antivoetbal zegt ie dan. Ja dat hebben we een tijdje gespeeld onder Koeman en Stevens, maar zie je de stand hierboven? 43 keer gescoord in 14 wedstrijden, meer dan 3 doelpunten per wedstrijd! Daarnaast ook nog de meeste doelpogingen van de hele Eredivisie! Antivoetbal, laat me niet lachen..

     /   Reply  / 
   1. Meersche Helden

    Goh, wat makkelijk als je er 14 inprikt tegen de Amateurclubs uit Rotterdam.

      /   Reply  / 
    1. Jona

     Die amateurclub waar jullie heel krap met 1-2 van wonnen? Of die amateurclub waar jullie met 2-0 tegen achter kwamen en uiteindelijk met 2-2 gelijk speelden? Help me even..

       /   Reply  / 
     1. Meersche Helden

      ja die clubs. en ik zal je helpen, uitwedstrijden is toch iets anders en jullie hadden geen Wegereef als scheidsrechter. dat scheelt wel ja.

        /  
     2. Jona Auteur

      Klopt, uitwedstrijd is anders dan thuis. Benieuwd of het bij jullie 10 doelpunten verschil maakt. En we hadden laatst ook één keer Wegereef en nu hebben we Reis de hele week niet op het veld gezien. We kennen de ramp-Wegereef ;)

        /  
   2. Ron

    Ach kijk, nú telt dat wel??? Amper 1 seizoen geleden toen Ajax de meeste scoorde de minste tegen… Toen we daar mee kwamen: “Weeeh, dat telt niet!!! Gaat om de punten…”

      /   Reply  / 
    1. Jona

     Het gaat om de discussie of we antivoetbal spelen, dat was toch niet de mening over Ajax? Bij Ajax hebben ze geen buitenspelers meer en bij PSV spelen ze attractief voetbal, alles verandert.

       /   Reply  / 
     1. Meersche Helden

      anti-voetbal of totaalvoetbal is niet weer te geven in doelcijfers, slechts een resultaat ervan. PSV speelt naar mijn idee geen goed, mooi voetbal. saai, maar nu de resultaten er zijn vinden we het goed voetbal.

        /  
     2. Jona Auteur

      Nou, iedereen mag natuurlijk zijn mening hebben, maar ik zie iedere wedstrijd weer Dzsudzsak, Lens, Afellay en Reis acties maken waardoor ik met de mond open sta. Ajax heeft er ook twee die dat kunnen maar die doen het momenteel niet en Twente heeft er één en die doet dat elke wedstrijd slechts één keer. Ik geniet dus, maar dat hoeft niet voor iedereen te gelden..

        /  
     3. Sympho

      Zekers nooit naar Bryan Ruiz gekeken? Nieuwe bril nodig?
      Perhapsss?

        /  
     4. Ron

      Klopt, en jullie speelden toen anti-voetbal, terwijl Ajax een geoliede machine was.. En toen kwamen hier ook op dit blog dat dat geen graadmeter was… Het ging om de punten en mooi voetbal was nog geen kampioenschap! (Jullie stonden 9 punten voor en dachten de buit binnen te hebben!)

        /  
     5. Jona Auteur

      @ Sympho: er staat toch dat er ééntje rondloopt bij Twente? Even wat beter lezen. @ Ron aan het eind heb ik ook liever het kampioenschap, maar nu staan we bovenaan (en nee, ik zeg niet dat we kampioen worden) én we spelen attractief voetbal. Niets aan de hand dus.

        /  
     6. Ron

      Klopt Jona, maar dit is wel erg pril! En het zat PSV ook enkele keren flink mee, zoals die 10-0… Vóór de rode kaart ging het aardig gelijk op, en was Feyenoord niet de mindere, en ook tegen de Graafschap zat de rode kaart (4e minuut!!) flink mee.
      Ik had liever Lens bij ons gezien ipv El Ham. Niet dat hij niet goed is maar Lens was meer gebrek aan… Nadeel van Lens is dat het soms een 9 is en vaak een 5, dus ik moet het eerst nog zien hoe hij die lijn doortrekt. Maar als ie er zin an heeft is het genieten.
      Wel zie ik veel spelers niet volop presteren bij PSV. Toivonen, Amrabat.. Vergelijkbaar met de Zeeuw bij ons.
      Ben erg benieuwd naar zaterdag!

        /  
     7. Sympho

      Nee Jona Jij bent degene die moet opletten.. je had het over een man ja (je vergeet er genakshalve een paar maar dat terijde) mar je vermelde ook dat ie dat maar 1 keer per wrdstrijd deed! And hence the bril remark. Hij maakt vbaak de ene mooie actie na de ander. En iedere keer als je denkt dat ie de bal gaat verlieen.. dribbelt ie er soms nog steeds langs. Heerlijk. Een voetballer puur natuur.
      Maar zeggen dat ie het maar eens per game doet is shortsighted..

        /  
     8. Sympho

      Ps. Sorry for te the typo’s. It’s the keyboard. They are not very fond of beer being spilled on them..

        /  
     9. hallo

      nederlands en engels door elkaar praten dat slaagt pas nergens op
      maar gefeliciteerd dat je eindelijk een beetje engels kan
      daar ben je zo trots op en dat wil je laten zien
      psv word kampioen :P

        /  
     10. Sympho

      Ohh gutgrutjes.. het kan Engels lezen.. what’s next?

        /  
     11. Jona Auteur

      Nou goed, dat is maar net hoe je telt natuurlijk, ik denk dat zeker dit seizoen zijn aantal geniale momenten wel meevalt hoor. De ene wedstrijd heeft hij er 5, de andere 0. Het is echt een momentenspeler. En ik zie vrijwel elke wedstrijd van Twente.

        /  
     12. Ron

      Jona, je onderschat Ruiz… En overschat Ibrahim.

        /  
 3. wico

  eerst had ajakkes een pannenkoek, nu hebben ze een oliebol. Kunnen we daar niet iets grappigs op verzinnen om volgende week in de snelkookpan te zingen?

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Isssss er nietsssss grappigsssssss te versssssssinnen met Sssslisssske????

     /   Reply  / 
 4. Geri

  Dat we bovenaan staan is prima, maar daar hoeven we wat mij betreft geen TeleTekst ‘foto’ van te maken om boven je bed te hangen, dat is alleen voor clubs die eens per 50 jaar een keertje de lijst aanvoeren

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   lol

     /   Reply  / 
   1. Sympho

    Ps.Ik zou het toch maar doen.. who know how long it will last..

      /   Reply  / 
 5. ander oog

  Het mag van mij zelfs af en toe wat minder attractief zijn wat Rutten ons voortovert. Twente speelde heel slim vanuit de verdediging tegen PSV en ging met de volle winst er vandoor. Inderdaad zoals PSV dat ook vaak deed in de vorige glorieperiode.

  Rutten is veel aanvallender ingesteld maar toch blijft het commentaar over anti-voetbal. Duidelijk een zwaktebod dus. In plaats van echte kritiek maar teruggrijpen op een overdreven verwijt.

  De huidige stand zegt nog niets over de eindstand. Toch is het op dit moment lekker om met 2 en 6 punten voorsprong bovenaan te staan.

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   Rutten aanvallend ingesteld? Laat me niet lachen!

     /   Reply  / 
 6. Ron

  Ik denk wel dat bij Rutten de laatste tijd het kwartje gevallen is. Zoveel aanvallers gekocht en dan zo behoudend spelen. De laatste 3-4 wedstrijden is het inderdaad aanvallender ingesteld.
  Twente gaat nog wel even meedoen, ik denk dat PSV voor mijn cluppie te vroeg komt. PSV gaat voor een punt, en stiekem voor een 3-punter en dan is Ajax gezien

    /   Reply  / 
 7. Disc

  Jona, zoals eerder opgemerkt, je onderschat Ruiz zwaar! en je overschat Ibrahim. Ruiz heeft meer balgevoel dan Affelay maar goed misschien heeft Affelay wel een betere zaakwaarnemer.
  Neeeeeee, Affelay is een koopje vergeleken met Ruiz. Ruiz kost het 5/6 voudige van Affelay nu (3 mln).

    /   Reply  / 
  1. Disc

   Oh ja, en kijk af en toe ook eens nar de concurrentie, of kijk de wedstrijd PSV-FC Twente nog eens terug en oordeel dan nog een keer of Ruiz 1 actie per wedstrijd maakt.
   Pfffffffffffffffffffffffffffff

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Ruiz zit nog lang niet aan zn top.. Ik ben bang dat Affelay is wat ie is!

      /   Reply  / 
    1. Disc

     Inderdaad, maar zeg dat maar eens tegen iemand uit Eindhoven, zelfs als neutraal supporter mag dat niet, althans je hebtgeen gelijk.

       /   Reply  / 
     1. Ron

      Dan zal de tijd het uitwijzen! Misschien dat de verandering Affelay vleugels gaat geven, het is iets wat ie graag wil. Maar er wordt al gezged, dat Barca zoveel wedstrijden meer dan PSV moet spelen, dus dat hij daarom wel aan spelen toe gaat komen… Vind ik een verkeerde uitgangspositie..
      Ruiz heeft zoveel inzicht, balletjes tussendoor, niveau Sneijder.. Ik zie in hem een hele grote voetballer, hij beslist vaak de wedstrijd, Affelay is afhankelijk van de vorm van dat moment

        /  
     2. Marco

      Jullie beoordelen Afellay op wat je van hem ziet bij PSV. Maar daar wordt hij misbruikt. Het is niet voor niets dat hij bij het Nederlands elftal wel positief opvalt. Dan wordt er gezegd dat hij de ploeg bij de hand moet nemen. Dat kan hij niet als hij niet op de goede positie speelt. Hij is teveel tot verdedigen gedwongen doordat engelaar daar steken laat liggen. Laat Afellay aanvallend en vrij spelen en je zal zien dat hij net zo geniaal is als Ruiz dat is. Of zou Ruiz op een controlerende positie op het middenveld ook zo goed blijven spelen? Ik denk het niet?

        /  
     3. Ron

      Dat bedoel ik Marco, misschien dat de omstandigheden hem vleugels geven.. En dat moet de tijd uitwijzen. Vergeet niet dat ie nu niet tegen de Graafschap en VVV gaat spelen, dat het tempo hoger ligt…

        /  
 8. Marco

  ?=!

    /   Reply  / 
 9. noortuk

  als je goed kijkt zie je dat affelay dit seizoen verder naar achter speelt dan vorig seizoen meer een verdedigende-opbouwende middenvelder dan een aanvallende…en die kritiek dat PSV behoudend speelt dat doen ze alleen als ze al voorstaan…kijk maar naar de statistieken die geven geen ongelijk vorig seizoen en dit seizoen heeft PSV de meeste aanvallen en corners…tis alleen jammer dat de afwerking nog wel eens nt6egenvalt…hopelijk lukt dat zaterdag wel !!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>