De eerste klap…

Vooraf had PSV van de ‘drie grote ploegen’, PSV, Ajax Ajax en FC Twente, de moeilijkste wedstrijd op het programma staan. PSV wist echter wel te winnen, terwijl FC Twente vrijdag al vergat te scoren in Kerkrade en Ajax’ arrogantie vandaag knap werd afgestraft door FC Groningen (2-2). En zo staan we na 1 wedstrijd opeens al twee punten los van onze belangrijkste concurrenten om de titel. Oké, we moeten nog 33 wedstrijden, maar zoals het spreekwoord al zegt: de eerste klap is een daalder waard…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De eerste klap…

 1. twenteforever

  HAHAH dat is nog eens een leuk stukje . twee punten los van twente (en ajax) nou succes jona jullie zullen het nodig hebben hoop ik . weet je nog van de vorige kompetitie??juist!! kansloos op t eind .

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ik geloof niet dat ik hier nou iets anders dan feiten heb neergezet. De licht sarcastische inslag dat het nog wel 33 wedstrijden duurt lijkt me ook wel duidelijk. Maar de frustratie zit blijkbaar alweer hoog…

   Overigens was een klein probleem dat we vorig seizoen aan het eind geen voorhoede meer over hadden. Schuld van het bestuur, die Lazovic verkocht nadat Reis was vertrokken. Als je de breedte van onze voorhoede nu kent weet je dat dit niet weer zal gebeuren.

     /   Reply  / 
 2. Manni

  Kan ook tot onrust leiden binnen de groep

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>