PSV kan alleen nog maar verliezen.

Als je veel wedstrijden op zaterdag speelt dan kan je nog wel eens lekker achterover gaan zitten om te kijken hoe je concurrenten het doen. Dat is vandaag helaas niet het geval. Gisteren speelden FC Twente en Ajax namelijk al en die maakten geen fouten. Dat wil zeggen: bij FC Twente maakten ze heel veel fouten en daarom keken ze in de 80ste minuut nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar zoals het de Tukkers inmiddels betaamt zetten ze dat in de laatste 10 minuten weer om in een overwinning. Ajax won aan de hand van (wie anders) Suarez uit bij Heerenveen.

PSV blijft sowieso nog wel koploper (mits het niet met 10-0 verliest) maar zou zichzelf een goede dienst bewijzen door vanmiddag geen punten achter te laten in Almelo.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>