FC Twente weer naast PSV.

Goed, dit kan een keer gebeuren. In twee wedstrijden had PSV 4 punten goedgemaakt (en was het zelfs uitgelopen) op FC Twente. Helaas wist FC Twente vandaag wel met 2-0 thuis te winnen van Roda JC. Hierdoor zijn ze weer op gelijke hoogte met ons gekomen. Het houdt de competitie natuurlijk wel spannend, maar het was niet nodig geweest. Deze week moeten wij tegen FC Utrecht en ADO, terwijl FC Twente moeilijke wedstrijden tegen Heracles en Ajax kan verwachten. Mooie kansen om weer afstand te nemen dus. Overigens is Ajax niet dichterbij gekomen, omdat het tegen Feyenoord op 1-1 bleef steken.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “FC Twente weer naast PSV.

 1. Disc

  Zorg nu maar dat je gelijke tred houdt met twente de komende twee wedstrijden ipv er vanuit te gaan dat je weer punten kunt gaan uitlopen.
  Hoogmoed komt voor de val. Ik denk dat Utrecht naar een zege gaat couteren in Eindhoven. Voorspelling 1-2 voor Utregh

    /   Reply  / 
 2. 310

  Nu is het nog maar een kwestie van tijd voordat Twente afstand gaat nemen van de enig overgebleven concurrent. Jullie hebben een mogelijkheid gehad maar niet benut. Jammer dan, volgend jaar weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen voor iedereen. hahaha.

    /   Reply  / 
 3. Ron B

  ha ha laat me nie lachen….
  PSV pakt komende week 6 punten…Twente met geluk 4…streekderby en Ajax uit….oei oei huilen in tukkerland

    /   Reply  / 
 4. noortuk

  utreg thuis word nog wel lastig….ado lijkt me geen probleem..tenzij atteveld weer hard aan die oren heeft getrokken o_0) mja sowieso draait t om twente en PSV . laten we hopen dat PSV t net weer ns ff gaat vinden want we staan al 2 wedstrijden droog :(

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>