Van Marwijk ziet in PSV de nieuwe landskampioen.

De lovende woorden zijn dit seizoen, volledig terecht, voor FC Twente. Als de zelfbenoemde experts echter moeten vertellen wie hun nummer één titelkandidaat is, komt vrijwel iedereen op PSV uit. Johan Derksen en consorten zien in PSV de meest stabiele ploeg, terwijl ook bij Studio Voetbal de meesten het wel eens zijn.

Zondag voorspelde ook Bert van Marwijk de landstitel voor PSV. Toen we jaren achtereen landskampioen werden, voorspelde iedereen dat Ajax, AZ of Feyenoord kampioen werd. Nu zijn we dus eindelijk zo ver dat men wat meer vertrouwen in Eindhoven als voetbalhoofdstad krijgt. Nu dat imago nog naar het buitenland weten te exporteren…

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>