Rutten schrijft Ajax nog niet af in de titelrace.

Fred Rutten heeft het verschil tussen PSV en Ajax gevonden: ‘’Het komt vaak voor dat teams na een Europese wedstrijd punten morsen in de nationale competitie. Wij slagen er dit seizoen erg goed in om deze valkuil te ontwijken” Het puntverschil met Ajax doet de coach niet zoveel: “De competitie is nog niet gespeeld,’ zo meldt Rutten in de nieuwste Sportweek. ”Natuurlijk sta je liever zeven punten voor dan achter, maar de praktijk leert dat de competitie pas in april wordt beslist. We mogen ons dus nog niet rijk rekenen. Maar dat het goed gaat, kan ik natuurlijk niet ontkennen.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Rutten schrijft Ajax nog niet af in de titelrace.

 1. Ron

  Tja, dan komt de discussie om de hoek die Jol losliet. Ajax heeft gewoon na Europese wedstrijden zwaardere ploegen getroffen dan PSV…

    /   Reply  / 
 2. psv'er

  @Ron dat klopt wel een beetje. maar op het begin had psv het moeilijk. toen moesten ze nadat ze europees hadden gespeeld naar fc twente toen naar ajax toen weer europees toen derby tegen nac, toen weer europees, toen tegen groningen, toen tegen roda(dat toen goed draaide) toen weer europees tegen sparta praag. daarna tegen feyenoord. daarna kreeg psv een wat gemakkelijker programma. feit is dat je als ploeg gewoon moet winnen. dan kun je wel een moeilijker programma hebben in engeland spelen ze ook elke week 2x. daar zeuren ze ook niet over het programma. ajax dekt zich zelf teveel in en heeft elk jaar weer te hoge verwachtingen van zichzelf. ze tippen zichzelf steeds weer als titelkandidaat en dat is funest voor ze. ajax moet zichzelf eens als underdog neerzetten.

    /   Reply  / 
 3. lubs

  @ Ron, je bent t toch niet met Jol eens ga ik vanuit, dat is toch ronduit n huil verhaal?? Als je in de top voetbalt dan weet je dat jouw speler bijna ieder week 2 wedstrijden voetballen moeten, en dan kom je inderdaad wel eens een sterke tegenstander tegen, maar dat geld voor de hele top 3 en echt niet alleen voor jullie clubje!!! @ psvér 020 kan zich nooit als underdog neer zetten, een club als 020 moet ieder jaar kampioen [champ. l.] worden, daar gaan ze in de boekhouding gewoon vanuit, en meer jaren er overheen gaan dat ze niet mee doen met t miljoenen bal, hoe lastiger t wordt voor 020 om aan te haken de [europese] top!!1

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Nee, ik vond het ook een jankverhaal. Maar dat Rutten nou zijn club hoger aanslaat omdat ze de punten niet morsen??? Dan vind ik wel dat je moet aanmerken dat er wel verschil in de moeilijkheidsgraad van de wedstrijden zat, toch? Uterg uit is wat lastiger dan RKC uit en de kans dat je dan punten verspeelt is groter, toch? Dus geen excuss, maar wel een feit!

     /   Reply  / 
   1. ander oog

    Wat is dit nu voor een vergelijk Ron. Toen Ajax lekker mocht aanklooien tegen RKC speelde PSV uit tegen Twente terwijl PSV net uit een uithoek in Bulgarije terug kwam. Dan is spelen tegen Utrecht met een meer ingespeeld team toch een stuk makkelijkere opgave. Ajax schiet gewoon te kort als het moeilijker wordt. Dat heeft niets met het programma te maken. Dit gezeur van Ajax is Ajax onwaardig. Niet verder over zeuren, niet goed praten. Gewoon Ajax onwaardig, Punt.

      /   Reply  / 
    1. Ron

     Ho ho.. Rustig maar! Ik heb ook al meerdere keren toegeven dat ik het een ‘jankverhaal’ vind. En als je kampioen wil worden en Europees wil voetballen hoort dit erbij! Punt….
     Maar ik ging hier verder in op het verhaal van Rutten, niet op dat van Jol. Door de bank genomen heeft Ajax al meer moeilijkere ploegen gehad in uitwedstrijden en dat soms na Europees voetbal. Helaas hebben we punten laten liggen, vaak zelfs terecht (Utrecht). Maar die wedstrijden hebben we al wel gehad, dus het kampioenschap is nog open en Ajax doet nog mee.
     Je ziet, ik praat niets goed, ik reageer alleen op een blog, ik zeur ook niet en sta 100% achter mijn club!

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>