‘PSV wil een nieuwe shirtsponsor.’

Een tijdje geleden trok Ajax Aegon-shirts aan voor een lieve som van 10 á 12 miljoen euro per jaar, terwijl PSV van Philips maar 4 á 7 miljoen euro ontvangt (die 7 miljoen komt ook alleen als we echt álles winnen). En dat zou volgens de Telegraaf het bestuur van onze club tegen de borst stuiten. Daarom wordt er nagedacht over een nieuwe shirtsponsor (hoewel PSV dit zelf ‘speculatief’ noemt). Al sinds de jaren tachtig prijken de letters van Philips op het shirt van PSV, maar de sponsor is wel bereid om mee te werken aan een nieuwe shirtsponsor. Overigens noemt de Telegraaf tussen neus en lippen door ook nog even dat dit de oorzaak is van het vertrek van v.d. Bunder (en dus Reker).

Het is natuurlijk pijnlijk dat dit nodig is, maar als Philips zo achter blijft bij andere sponsors, moeten er op een gegeven moment toch harde beslissingen genomen worden. 5 Miljoen achterstand op bijvoorbeeld Ajax is gewoon te veel. De eerste namen verschijnen inmiddels al in de media, Achmea wordt meerdere malen genoemd. Wordt vervolgd…

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘PSV wil een nieuwe shirtsponsor.’

 1. restaurant loosdrecht

  PSV zonder phillips? Dat kan toch niet! Ik denk niet dat ik daar ooit aan zou kunnen wennen…

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Tweets die vermelden ‘PSV wil een nieuwe shirtsponsor.’ | PSV -- Topsy.com

 3. Ruben

  Nee dit kan je niet weg denken bij PSV (philips suporters vereniging) Als nadeel is dat de onderhandeling al jaren geleden niet goed zijn geweest. Philips is machtig in dit verhaal. Ze hadden moet mee groeien in dit proces.

  Ik vind dat Philips maar eens de koppen bij elkaar moeten steken.
  De beste reclame in europees verband moet je niet laten schieten. Ook niet voor een bedrag van 12 miljoen. Weet zeker dat ze dit terug verdienen. Anders moeten ze maar bezuinigen op andere sponsor mannieren.

  Psv moet dan ook niet zo dom doen om dit voor 5 jaar vast te zetten. Gewoon per twee jaar bekijken!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>