PSV wil door met Philips.

Philips en PSV staan natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat beide partijen het contract dat in 2009 afloopt tussentijds willen verlengen tot 2016 is dan ook geen bijzonder nieuws. Of toch wel? We weten dat clubs als Ajax en Feyenoord veel betere sponsorcontracten hebben dan PSV. Natuurlijk hebben die clubs ook meer naamsbekendheid, maar op basis van de prestaties van het afgelopen decenium kan PSV natuurlijk best aanspraak maken op meer sponsorgeld. Er staat mij bij dat het iets van 5 miljoen per jaar is, terwijl bijvoorbeeld Ajax iets van 10 miljoen per jaar opstrijkt. Werk aan de winkel dus!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>