Uitgefloten Labyad gaat alsnog bijtekenen!

Het verhaal Labyad begint een aardige soap te worden. Een kleine opsomming: Labyad speelt al het hele seizoen geweldig, supporters blij, krijgt een contract aangeboden maar weigert het omdat hij denkt in de zomer weg te kunnen naar Sporting Portugal, supporters boos, Labyad uitgefloten door eigen publiek, straks in het nieuws: Labyad wil toch ingaan op nieuwe aanbieding, straks: supporters weer blij. Niets zo opportunistisch als de voetbalwereld. Dient wel gezegd te worden dat als 18-jarige toptalenten al door clubs als Sporting Portugal (geen sportieve verbetering, louter financieel) kunnen worden opgepikt, moeten we ons wel zorgen maken. Gelukkig líjkt dit talent voor ons gered. Sportief én financieel een enorme meevaller.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Uitgefloten Labyad gaat alsnog bijtekenen!

 1. Ron

  Wat vinden jullie er van dat macclaren naar Twente gaat? Ik heb het gevoel dat Twente snel handelde om PSV voor te zijn… Jullie?

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   ron ,psv wilde Rutten erop in ruilen maar daar trapte Joop niet in .denk dat Rutten naar Heerenveen verdwijnt en RonJans naar eindhoven

     /   Reply  / 
  2. Paul Postuma

   Ik denk inderdaad dat Twente snel heeft gehandeld omdat ze een hete adem voelde, of dit verstandig is geweest is nog maar te bezien.

     /   Reply  / 
  3. Jona

   Ik vind het prima dat Twente McClaren heeft genomen. Hij is kampioen geworden met Ruiz en Janssen, inderdaad. Die zijn er nu niet meer, en Twente is gewoon ernstig verzwakt. Benieuwd wat hij ervan maakt, ik vind dat er genoeg Nederlandse trainers zijn die ook kunnen wat McClaren kan.

     /   Reply  / 
 2. Ron

  Jona, nog ff een vraagje: wat zei jij allemaal over Ajax publiek toen El Ham werd uitgefloten!? Zie je dat het ook bij jouw cluppie kan gebeuren???

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Om eerlijk te zijn weet ik niet wat ik zei maar het gebeurt ook al jaren bij Engelaar. Het publiek was tot afgelopen zomer ontevreden over de instelling, Engelaar was daar het toonbeeld van. Nu staat daar Strootman, die is gewoon in alles 5 klassen beter. Mensen die blindelings aannamen dat Labyad zich tegen PSV keerde zijn ook de mensen die hun eigen spelers uitfluiten. Begrip kan ik wel voor opbrengen, geen sympathie.

     /   Reply  / 
 3. oog

  Ron, ik geloof niet dat McClaren een serieuze optie is geweest voor PSV. Ook Jans gaat het niet worden.

  Mijn verwachting -> Cocu en Faber wisselen de komende dagen van positie waarbij beide actief blijven bij Oranje. Faber leert zo vast de groep kennen en Cocu doet praktijkervaring op als eindverantwoordelijke. Na vertrek van Rutten nemen Cocu en Faber samen de leiding bij PSV.

    /   Reply  / 
 4. oog

  Ik vond het uitfluiten begrijpelijk gezien de berichten in de media. Al zou ik het zelf nooit doen bij eigen spelers. Zelfs niet bij spelers van de tegenstander tenzij hij daar op dat moment echt aanleiding toegeeft. Het standaard uitfluiten is meestal toch al een teken van angst voor die speler.

    /   Reply  / 
 5. Guus

  De ajax krant de Telegraaf is met het fabeltje begonnen dat Zaki getekend heeft bij Sporting.. Dit is een eigen leven gaan leiden..
  Ze willen gewoon onrust stoken in Eindhoven omdat er niks positiefs over Ajax of Cruijf te melden valt.
  Daarnaast gaat het heel voortvarend met PSV, maar daar zullen ze nimmer wat over schrijven, dan maar stoken.. Stelletje idioten met geen ajaxbril, maar permanente ajaxlenzen.

  Okey Zaki wilt wat meer loon, dat kan ik begrijpen, maar dit soort onzin de wereld in zwingelen daar kan ik niet tegen!

    /   Reply  / 
 6. noortuk

  in het ad van vandaag stond dat zakaria voorlopig nog niet gaat bijtekenen….dus eerst maar ns afwachten tot ie een handtekening heeft gezet bij brands…ook is er onduidelijkheid over de optie die in z’n contract zou staan…

    /   Reply  / 
 7. Paulk Postuma

  Ik zit die berichten over Labyad te lezen en bedenk me inneens dat dit wel eens een manier kan zijn om Treffers buitenspel te zetten. Als ze de optie hadden gelicht (PSV) dan had Treffers daar een gedeelte van gekregen maar als hij nu een nieuw contact tekent krijgt zijn nieuwe zaakwaarnemer (ik geloof zijn vader) misschien die bijdrage?

    /   Reply  / 
 8. Hahaha

  PSV heeft slecht gehandeld ze hadden deze ondankbare geldwolf moeten laten gaan zijn instelling deugt voor geen meter en zijn karakter al helemaal niet. Hij zag al dat de transfer niet doorging dus snel bijtekenen voor de centjes want daar gaat deze hele soap over de centjes. PSV gaat nog veel problemen krijgen met deze jongen net als Ajax met El Ham.

    /   Reply  / 
 9. Robert Bergman

  een geldwolf is hij zeker en ik hoop dat hij alsnog transfervrij weggaat want psv kan zijn salaris helemaal niet betalen dus volgende halte shakhtar donetsk daar kan hij 10 miljoen euro verdienen. lees dit maar zakaria ‘geldwolf’ labyad.

    /   Reply  / 
 10. Paul postuma

  Ik hoop helemaal niet dat hij transfer vrij weggaat. Ik hoop dat ze 20 miljoen voor hem krijgen!

    /   Reply  / 
 11. bobby solo

  wat kan mij psv bommen,hoop dat het bij ons nog beter gaat dan in de eerste helft en boven die ledlampjes eindigen!!!

    /   Reply  / 
 12. paul postuma

  @ bobby solo, als PSV je niet boeit waarom lees je dan dit blog en wat dan helemaal vreemd is dat je dan ook nog een bericht post.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>