Labyad en Strootman niet in wedstrijdselectie.

Kleine blessures zijn aan de orde van de dag in de voorbereiding, en ook PSV heeft er mee te maken. Naast de grotere blessures zoals die van Pieters en Hutchinson hebben nu ook Labyad en Strootman fysieke tegenslagen. Althans, in ieder geval Labyad (knie), Strootman zit vanavond verrassend genoeg niet bij de selectie en het lijkt me sterk dat hij nu al wegens disciplinaire redenen uit de selectie is gegooid. Later vanavond zal bekend worden wat er nou precies aan de hand was, we gaan nu eerst maar even (via Twitter) de wedstrijd volgen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>