Labyad: ‘wij kunnen thuis ook gewoon 4-0 winnen.’

Dat was een bizar interview van Labyad zojuist op RTL 7. ‘Wij zijn’, zo zei hij, ‘nog niet kansloos. Zij hadden hier het publiek er achter. Thuis zijn wij goed, we kunnen best met 4-0 winnen.’ Ongelooflijk, maar ergens heeft het ook wel wat: gewoon een jonge jongen, die erg ambitieus is. En ik wou dat we zijn woorden een beetje serieus konden nemen, maar dat zit er toch echt niet in. Dat wist Fred beter te verwoorden, die eerlijk toegaf dat wij pas beter werden toen Benfica er niet meer zo’n zin in had.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Labyad: ‘wij kunnen thuis ook gewoon 4-0 winnen.’

 1. Joost

  Humor heeft die Labyad wel. De volgende keer aub geen Berg meer in de basis, elke andere speler vind ik prima.

    /   Reply  / 
 2. Battery

  Volgens mij is 3-0 “al” voldoende :) . Behalve Berg had Engelaar wat mij betreft ook al 3 maanden geleden uit de basis mogen worden gehaald.

    /   Reply  / 
  1. Paul Postuma

   Dat dacht ik ook al. Eentje in de eerste 10 minuten de tweede aan het eind van de eerste helft en dan in blessure tijd de derde erin schieten. (het liefst door Manolev voor van der Gijp):-)

     /   Reply  / 
 3. Ron

  Man wat komen Nederlandse clubs alleen al de wil om te winnen tekort!! Het is geen vreemd iets dat de top drie zoveel punten laat liggen, dat is nu wel bewezen

    /   Reply  / 
 4. noortuk

  nou idd ron ze lieten zichzelf gewoon afbluffen door die ´portugezen´ ….mja als rutten nou eerst die berg naar de tribune verband !!!! gvd ik erger me kapot aan die kneus…balaanname°hopeloos en afmaken zeer matig..met zo´n diploma kwam je op de lagere school geeneens een klas verder…heeft rutten nou een hele dikke stalen plaat voor z´n harses of krijgt ie betaald per gespeelde minuut van berg…??maar sowieso wat ron zegt…een beetje opjagen van de tegenstander doet geen pijn hoor…werken voor je poen !!!!dan maar na zware arbeid verliezen…maar niet met een onbezweet shirt van t veld afkomen !!

    /   Reply  / 
 5. jan

  haha sukeltje

    /   Reply  / 
 6. Ron

  Alles wat berg doet ligt nu onder een vergrootglas… Heeft totaal geen zelfvertrouwen..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>