Labyad bezorgt PSV mooi thuisafscheid.

De wissels van Fred Rutten zijn niet altijd te doorgronden. Soms zijn ze zelfs pijnlijk slecht. Zo bracht hij tijdens de wedstrijden tegen Ajax en FC Twente (beladen duels die er echt om gingen) de 17-jarige Zakaria Labyad in het veld. Veel te veel druk natuurlijk, en zo kwam er ook niet veel van hem terecht.

Gisteren echter, was er de uitgelezen mogelijkheid om deze jongen eens 90 minuten in actie te zien (er stond toch niets meer op het spel) en daar koos Rutten dan ook voor. En met succes, want na een prachtige eerste goal sloot Labyad ook nog eens de wedstrijd af met een intikker. Een sprankje hoop na een dramatische tweede seizoenshelft?

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>