3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wijnaldum over zijn hectische overgang naar PSV.

 1. wijnands hm

  nou wijnaldum wat je ook probeert om de mensen te laten geloven dat je een FEYENOORD hart hebt,dat zal je bijna niemand afnemen in ROTTERDAM en wat je zegt dat de supporters die jou een JUDAS of een N.S.Ber het niet zo menen ik denk het wel zeker van wel.Je bent geen ROTTERDAMMER echt niet anders was je niet naar dit PISVE gegaan.EN hoe de supporters je besluit waarderen kom je wel achter als je in de kuip arriveerd en voor de toekomst wensen wij je geen sucses verrader..

    /   Reply  / 
 2. Psvsucks

  Zegt genoeg over de club dat je het lef hebt zon jongen gek te maken. Streken die ze in de jaren 80 en 90 hadden komen terug. Zelf niks geen talent in huis dus dan maar de jonge gasten bij de concurrent gek maken! En die fans slikken het ook nog!!!!

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ach, we hadden een aardig talentje in huis hoor. Maar die staat nu te ballen bij Barcelona. It’s the circle of life: Barça koopt van PSV, PSV koopt van Feyenoord, en af en toe komt er eens wat door uit de jeugdopleiding bij één van de clubs.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>