Advocaat maakt keuzes voor de toekomst.

Timmy Simons is door de nieuwe bondscoach Dick Advocaat niet opgeroepen voor het Belgisch elftal. Dit is opvallend omdat Simons al jaren achtereen actief was voor zijn land. Advocaat lijkt echter een nieuwe start te maken met jonge spelers. Dat is ook niet zo gek aangezien België zich pas over drie jaar weer op een groot toernooi kan laten zien. Dan is Simons 35 en hij is toch niet van het niveau Cocu of Zidane.

Dit zei de bondscoach erover: “Normaal bel ik spelers nooit om te zeggen dat ze er niet bij zijn. Maar omdat Simons aanvoerder was, deed ik dat wel. Maar je mag nooit te lang discussiëren, want zo’n speler is het nooit met je eens. Ik gaf hem de boodschap en wenste hem veel succes bij zijn club. Ik denk dat we nu keuzes maken die ook op de toekomst gericht zijn.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>